Brushat për tharje të flokëve janë të domosdoshme për çdo stinë – e posaçërisht gjatë dimrit kur patjetër duhet t’i thani flokët sa më shpejt, përndryshe mund të sëmureni.

Por sigurisht se për tharje të shpejtë e të mirë, duhet ta keni një brushë kualitative për tharje të flokëve.

Prandaj, Telegrafi Deals ju sjell jo NJË, por TRI brusha për tharje të flokëve, të cilat e kanë një të përbashkët: të gjitha vijnë me zbritje!

Brushë për flokë DSP – nga 19.90 në 16.90 euro!

Brusha DSP arrin fuqinë e vet përmes 1000W, e cila mundëson tharje të shpejtë dhe efikase të flokëve, ndërkohë që nuk i dëmton flokët.

Kjo brushë ka një tension prej 210 deri në 240V dhe arrin nxehtësinë minimale 80 Celsius, ndërkaq maksimale 140 Celsius.


Brushë për flokë Pritech me ngjyrë të zezë – nga 16.90 në 12.90 euro!

Edhe brusha Pritech i ka të njëjtat specifika, por dallon nga çmimi dhe ka një modalitet të montimit të kordionit të rrymës 360 gradë të rrotullueshëm.


Brushë për flokë Pritech me ngjyrë vjollce– nga 16.90 në 12.90 euro!

Kjo brushë është identike me Pritech me ngjyrë të zezë, dallon vetëm ngjyra, ku kjo e fundit vjen me ngjyrë vjollce për ato që u pëlqejnë ngjyrat më të ndezura.

Përmes Telegrafi Deals edhe kjo brushë vjen me zbritje nga 16.90 në 12.90 euro!