LAJMI I FUNDIT:
AB

Agim Baçi

26 Artikuj

Familja dhe debati mbi seksualitetin me fëmijët

Familja dhe debati mbi seksualitetin me fëmijët

Agim Baçi
Pse investohet kaq shumë në “politikën e mosbesimit”?

Pse investohet kaq shumë në “politikën e mosbesimit”?

Agim Baçi
Kërcënimi që na vjen nga mungesa e kuptimeve

Kërcënimi që na vjen nga mungesa e kuptimeve

Agim Baçi
Kompromisi me kulturën e frikës

Kompromisi me kulturën e frikës

Agim Baçi
Shamia dhe imagjinarja naive e superioritetit

Shamia dhe imagjinarja naive e superioritetit

Agim Baçi
Mungesa e drejtësisë, si krijim i standardit të së keqes

Mungesa e drejtësisë, si krijim i standardit të së keqes

Agim Baçi
Kurthet e “demokracisë së opinioneve”

Kurthet e “demokracisë së opinioneve”

Agim Baçi
Helmimi i mendimeve nis nga helmimi i gjuhës

Helmimi i mendimeve nis nga helmimi i gjuhës

Agim Baçi
Busti ra, por djallëzorja mbeti!

Busti ra, por djallëzorja mbeti!

Agim Baçi
Justifikimi i diktaturës është teatër ligësie!

Justifikimi i diktaturës është teatër ligësie!

Agim Baçi
Mos e kurse “Mbretin lakuriq”!

Mos e kurse “Mbretin lakuriq”!

Agim Baçi
Injorimi i shoqërisë dhe të vërtetave si model qeverisës

Injorimi i shoqërisë dhe të vërtetave si model qeverisës

Agim Baçi
Sondazhi si mjet i dhunimit dhe bindjes

Sondazhi si mjet i dhunimit dhe bindjes

Agim Baçi
Parashqevi Qiriazi, një leksion për komunikimin sot

Parashqevi Qiriazi, një leksion për komunikimin sot

Agim Baçi
Skizofrenia për ta kthyer publikun në tribu

Skizofrenia për ta kthyer publikun në tribu

Agim Baçi
A mund ta ndalojnë manipulimin vetëm partitë dhe media?

A mund ta ndalojnë manipulimin vetëm partitë dhe media?

Agim Baçi
Pasojat e spektatorit

Pasojat e spektatorit

Agim Baçi
Fëmijët dhe bota e frikshme e cinizmit

Fëmijët dhe bota e frikshme e cinizmit

Agim Baçi
A kemi shpirt patriotik?

A kemi shpirt patriotik?

Agim Baçi
Djerrina morale dhe djerrina e autoritetit

Djerrina morale dhe djerrina e autoritetit

Agim Baçi
Pasojat e pasivitetit të shoqërisë

Pasojat e pasivitetit të shoqërisë

Agim Baçi
“Nexhmijet” nuk pendohen

“Nexhmijet” nuk pendohen

Agim Baçi
Një gjyq moral ndaj pasojave të komunizmit

Një gjyq moral ndaj pasojave të komunizmit

Agim Baçi
Letër tim biri: Të shkollohesh….

Letër tim biri: Të shkollohesh….

Agim Baçi