LAJMI I FUNDIT:

Ferizaj

Info

Ferizaj është klub futbolli me seli në Ferizaj, Kosovë.  Klubi është themeluar në vitin 1923.

No posts found

Klubi aktual konsiderohet si pasues i klubi të futbolli, por edhe sporteve tjera me emrin Borci, që ishte themeluar në vitin 1923.

Ferizaj është kthyer në Superligë në vitin 2018.

Nga e kaluara ata kanë arritur dy herë në finalet e Kupës së Kosovës.

Në sezonin 2011-12, u përballën me Trepça’89, ku humbën 3-0, dhe pastaj përsëri në sezonin 2012-13 ku u përballën me Prishtinën, por i humbën 4-3 me penallti.