Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëminë e printimit, shtypit përkatësisht personalizimit të dhuratave.

Përveç profesionalizmit që kanë Zhabari Print gjithmonë ushtron kujdes edhe ndaj stafit ku ata janë falënderues ndaj tyre për punën që bëjnë.

“Pa ekipën nuk do ishim aty ku jemi sot, andaj për këtë fundvit kemi vendosur që ti vlerësojmë dhe shpërblejmë për punën e palodhshme që ata kanë bërë në vitin 2021.

Erduani do të filloj vitin 2022 me trotinet me ardhë  në punë, Burimi është i pasionuar pas natyrës dhe e pëlqen hiking, e tash e tutje kaloritë që i djeg mundet me i përcjell në Apple Watch, ndërsa Tina vitin 2022 do të bëhet me patent shofer dhe Vesa e Lumi do ta vizitojnë Stambollin!”

Zhabari Print për vitin 2022 do të hapet edhe në qytete tjera, si dhe do të vij me shumë produkte dhe projekte të reja.

Faleminderit ekipës, bashkëpuntorëve dhe të gjithë atyre që na ndihmuan në këtë rrugëtim, sepse kështu rritemi së bashku.

Indrit Zhabari, pronari i kompanisë Zhabari Print, për Telegrafin shtoi: Duke ju dëshiruar një fundvit të këndshëm, ekipa e Zhabari Print ju uron Vitin e Ri 2022.

Stay Tuned per vitin 2022