LAJMI I FUNDIT:

”Zâ Fest” në Theth

”Zâ Fest” në Theth

Zanat e malit dhe legjendat në Theth do të zgjohen nga festivali i parë modern i dedikuar trashëgimisë të Alpeve Shqiptare ”Zâ Fest”.

Reklama

”Zâ Fest” vjen me edicionin e tij të dytë, për dy net radhazi, më 20 dhe 21 korrik, duke risjell muzikën shqipe.

Turistët do shijojnë rimet e artistëve Hasa-Mazzota, Andrra, Oborri dhe Linda Rukaj që do të nga Kisha e Thethit.

Këtë vit ky festival është gjithëpërfshirës, meqë kombinon muzikën me artet figurative, shijet tradicionale dhe aktivitetet sportive në natyrën e bukur.