Të gjithë e dijmë sa të rëndësishëm janë fëmijët për prindërit e tyre, prandaj edhe këta të fundit mundohen që t’i rrisin ata në mënyrën më të mirë të mundshme.

Rritja e fëmijëve karakterizohet me zhvillim fizik, psikik e kognitiv, i cili vjen si rezultat i marrjes së mjaftueshme të vlerave ushqyese.

Duke marrë parasysh këtë, brendi numër një në Mbretërinë e Bashkuar, Vitabiotics, ka krijuar suplementet Wellkid për t’i përmbushur kërkesat nutritive të fëmijëve në periudhën kur rritja dhe zhvillimin ndodhin me hapa të shpejtë, gjatë 12 viteve të para të jetës së fëmijëve.

Më poshtë i gjeni tre produktet mbretërore Wellkid që janë krijuar ekskluzivisht për shëndet e zhvillim të mirë të fëmijës tuaj:

Wellkid Multivitamin Liquid

Ky shurup multivitaminoz përmbanë 15 vitamina dhe minerale me ekstrakt malti alpin për fëmijët e moshës 4-12 vjeç.

Shurupi siguron balanc të vitaminace dhe mineraleve të cilat janë të rëndësishme për rritjen dhe zhvillimin e kockave të fëmijëve, për dhëmbë të shëndetshëm dhe për sistem të fortë të imunitetit.

Wellkid Immune Chewable

Me 24 lëndë ushqyese në një tabletë, ky produkt është ideal për shëndetin e fëmijës tuaj!

Në mesin e shumë nutrientëve që i posedon, ky produkt përfshin edhe:

– Vitaminë A
– Vitaminë C
– Vitaminë D

Produkti vjen me shije natyrale të portokallit dhe limonit.

Welllkid Soft Jelly

Ky produkt vjen në formë të gomave përtypëse, me shije frutash, të cilat përmbanë vajin e farave të linit së bashku me 10 vitaminat esenciale që fëmija të rritet e të zhvillohet shëndetshëm.

Është formë ideale farmaceutike të cilat fëmijët i adhurojnë, e posaçërisht për moshat tekanjoze.

Ky produkt vjen me dy super shije (portokall dhe dredhëz), ndërkaq përmban:

• Vitaminë C
• Vitaminë E
• Vaj të farave të linit që sjell acidet yndyrore Omega-3.

Përndryshe, tri produktet e lartcekura janë të përshtatshme për vegjetarianë, nuk përmbajnë alkool, laktozë, ngjyrues, ëmbëltues apo shije artificiale dhe mund t’i gjeni në të gjitha barnatoret në Kosovë.