A e dini se ekziston shtëpia midis qytetit pra me një fjalë vetëm 10 minuta larg qendrës së qytetit?

Kjo shtëpi gjendet në lagjen e vetme në zemër të Prishtinës pra një lagje me emër dhe ndjesi të veçantë pra në Washington Residence, jetesë amerikane midis Prishtine.

Lagjja “Washington Residence” është kompleks banimi individual në lagjen Arbëria, Prishtinë.

Washington Residence ju ofron ndjesinë si të jetoni në Washington!

Kjo lagje ofron siguri maksimale ku do të jetë e mbyllur me roje fizike dhe posedon kamera monitoruese.

Po ashtu në lagje do të jetë objekti afarist lounge bar, restaurant, spa, qendra estetike, palestër, dyqane ushqimore, mjekësi familjare, kopshte për fëmijë, fusha sporti, trotuaret me ngrohje, shtëpitë me pompa termike, sistem alarmi, sistemi Smart Home, fshesë qëndrore etj.

Kjo lagje zbërthehet edhe më shumë kur po përzgjedhet nga emra të njohur të estradës nga artistët si Morena Taraku, Milaim Zeka, Azet, Jetmir Aga, Dafina Dauti etj.

Bëhu pjesë e lagjes më të re në Prishtinë dhe bëhu pjesë e shtëpisë që e meritoni!

Kontaktoni në: 049 294 814, kosovahome2@gmail.com