Ndoshta keni dëgjuar thënien: “Hani karrota sepse janë të mira për sytë”.

Oftalmologët në gjithë botën rekomandojnë një kombinim lëndëve të ndryshme ushqyese si: vitaminat, mineralet, antioksidantët e omega 3 në mënyrë që të mbrojë sytë tuaj nga dëmtimet që vijnë si pasojë e qëndrimit të gjatë para ekranit, proceseve degjenerative të syve të shkaktuara nga mosha, retinopatia diabetike, katarakta, përdorimi i thjerrëzave, etj.

Sipas një studimi të kryer në vitet 1990, i jepet vlerë e madhe përdorimit të suplementeve për mbrojtjen e syve.

Kompania angleze me traditë 50 vjeçare Vitabiotics, ka menduar edhe për këtë problem, duke sjellë formulën Visionace dhe Visionace Plus.

Visionace dhe Visionace Plus janë formula unike të kompletuara të atioksidantëve, lutein estereve dhe vitaminave e mineraleve.

Ekstrakti i boronicës, luteina, zeaksantina, omega 3, vitamina A, vitamina C etj, që gjenden në Visionace,  janë elemente shumë të nevojshme që t’i mbroni sytë nga dëmtimi prej dritës së kaltër, përmirësojnë mprehtësinë e të pamurit, mirëmbajnë lagështinë normale të syve, ushqejnë fotoreceptorët, rrisin përqendrimin e pigmenteve makulare, ruajnë integritetin e enëve të gjakut në sy etj.

Produktet i gjeni nëpër barnatoret në Kosovë, ndërsa për më shumë informata klikoni KËTU.