Kohëve të fundit e keni parë shumë shpesh në ekranet televizive. Natyrisht tani është paksa më i moshuar dhe i angazhuar politikisht.

Në fotografinë që e ka siguruar Gazeta Express, Visar Ymeri, i cili formalisht tani e drejton Lëvizjen Vetëvendosje, është më i ri dhe më i disponuar.

Në fakt, kjo është një fotografi gjatë viteve ’90-ta, kur Visar Ymeri ishte duke jetuar në Britaninë e Madhe, sikur të gjithë kosovarët që ishin larguar për shkak të represionit serb në Kosovë.

Siç mund të shihni në foto, Ymeri ka edhe një tufë flokësh, që i mungojnë sot.