0Shares

Shpeshherë nëpër shkolla përqeshen dhe ushtrohet dhunë mbi nxënësit e butë. Por ka edhe raste kur të dhunshmit e marrin atë që meritojnë.

Në një video të publikuar në internet shfaqen dy nxënës, me ç’rast njëri prej tyre e ofendon verbalist dhe më pas e sulmon fizikisht ‘të butin’.

Por, ‘viktima’ me një të goditur përplas përtokë ‘djaloshin e fuqishëm”… /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)