0Shares

Megjithë problematikën e Fierit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar nënshkrimin e kontratës me një kompani spanjolle, për projektin e verifikimit elektronik të zgjedhësve në Tiranë.

KQZ thotë se, pavarësisht vonesave, është e angazhuar, që në Tiranë dhe Fier projekti të realizohet me sukses, raporton TCH.
Testi i parë i këtij projekti do të zhvillohet në datën 23 prill 2013, ashtu siç parashikohet në Kodin Zgjedhor.

“Pavarësisht konstituimit me vonesë nga ana e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, që ndikoi edhe në tejzgjatjen e afateve të procedurave prokuruese, ju garantojmë se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është i angazhuar maksimalisht që dy projektet pilot, sistemi elektronik i numërimit të votave në qarkun e Fierit dhe sistemi elektronik i verifikimit dhe regjistrimit të zgjedhësve në qarkun e Tiranës, do të realizohen me sukses”, ka thënë zëdhënësja e KQZ-së, Drilona Hoxha. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)