Nëse kërkoni një super objekt afarist që është gati për çfarëdo veprimtarie dhe në një pozitë shumë të përshtatshme atëherë mos u lodhni.

Partneri juaj Telegrafi Real Estate u ndihmon ta gjeni zgjidhjen afatgjate në një vend të përshtatshëm për çdo veprimtari apo biznes.

Objekti prej 1600m2 është i gjithi i kompletuar dhe në shitje.

Gjithçka që duhet të dini rreth ambientit afarist

Në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë apo më saktë në zonën industriale është i vendosur objekti që mund ta shfrytëzoni për super-market, dyqan teknologjie apo edhe fabrikë.

Objekti në katin e parë ka plot 1600 m2 dhe çmimi për m2 është 1.200 euro apo në total 1.920.00 euro.

Vendi ka më shumë se 100 vende parkingu në oborrin e objektit, ndërsa më parë aty ka funksionuar kompania Technomarket.

Detajet e ambientit afarist

1600 m2

Kati 1

Numri i dhomave 2

100+ vende parkingu

Video e ambientit afarist 

Kontakti

Invest RealEstate

Garibaldi 23/4 – 10000, Prishtinë

+383 43 400 400

info@invest-realestate.com