VasTour Kosova është një operator turistik që ofron pushime dhe aktivitete të ndryshme kulturore/sportive gjatë gjithë vitit (365 ditë). Bazuar në punën ekipore, përvojën shumëvjeçare të stafit e mbi të gjitha shumë profesionale, ndërtohet produkti i VASTour dhe ofrohet për klientët e saj me një cilësi të lartë.

Vas Tour ndër vite ka arritur ta ndërtoj një infrastrukturë shumë mirë të organizuar. Përveç kësaj ajo ka një shtrirje të gjerë të  partneritetit  me  bashkëpunëtorë  e kompani turistikë në tërë teritorin e Kosovës. Produktet e VASTour tejkalojnë kufijtë e vendit tonë, ato përveç që janë prezent në çdo cep të Kosovës, ato tani gjenden edhe në Shqipëri, Maqedoninë e Veriut, Austri, Hungari, Meksikë.

Sa i përket bashkëpunimit me agjencionet vendore, VASTour gjithnjë e kane karakterizuar tri elemente kyçe që kanë vendos VASTour gjthnjë zgjidhjen e parë për të bashkëpunuar dhe ato janë:

– Produktet më të mira në treg me çmimet më të arsyeshme,
– Sigurinë dhe besimin tek agjencionet dhe,
– VASTour ofron gjithnjë shërbimet më të mira dhe më të shpejta ne treg me korrektësi të lartë.

VASTour posedon një teknologji shumë te avancuar të procesimit të kërkesave të agjentëve, sistem ky në të cilin gjithnjë investohet për të thjeshtuar proceset e rezervimeve – procesimit të kërkesave të agjencioneve që janë klientë-partnerë të VASTour.

Shërbimet e VASTour janë të shumta tani veç kanë mbuluar thuajse çdo kërkesë të klientëve tanë. Ja disa si më poshtë;

• Rezervimi i biletave për udhëtime kudo në bote,

• Rezervimi i hoteleve kudo në botë,

• Pushime verore në Antalja, Egjipt e më gjerë,

• Paketa të ndryshme turistike në resortet tropikale,

• Paketa turistike në vendet malore piktoreske,

• Pushime termale në SPA dhe banja të ndryshme,

• Udhëtime me Krociera (Anije)- Cruise,

• Organizime dhe aktivitete të ndryshme për të gjitha ngjarjet sportive,

• Organizime të seminareve, konferencave dhe punëtorive të ndryshme për të gjitha Institucionet dhe Korporatat,

• Transfere (Aeroport-Hotel dhe anasjelltas),

• Guida profesionale,

• Vetura me qira,

• Shërbime VIP

Të gjitha shërbimet tona mund t’i shfletoni edhe në katalogët vjetor të Vas Tour.

Një ndër produktet më atraktive dhe shumë të kërkuara të Vas Tour është shërbimi për destinacionet e skijimit  në vende si alpet austriake, zvicerane, franceze, por edhe resortet  këtu në rajon si në Bansko, Borovets, Kodra e Diellit (Popova Sapka), Kolasin, Mavrove, Razlog, Pamporovo Sandanski. Me VASTour pushimet dimërore të klientëve tanë bëhen të paharruara, komode dhe mbresëlënëse.

Llojshmëria e shërbimeve dhe produkteve tona është një ndër synimet tona. Ndër produktet tona të veçanta janë udhëtimet me anije të ofruara nga Costa Crociera dhe MSC Cruise, operatorë të cilët shquhen për shërbime tejet efikase dhe profesionale në zonën e Mesdheut dhe më gjerë.

Për çdo pyetje që keni apo çfarë do informate që ju duhet VASTour mund të kontaktoni përmes:

Email-it: office@vas-rks.com

Web: www.vas-rks.com 

Facebook: Vas Tour Kosova

Instagram: vastouroperator 

Tel: +383 38 747 747 ose 038 545-544

Cel: +383 49 747-747