0Shares

Brad Pitt dhe Angelina Jolie të shoqëruar nga binjakët e tyre Knox dhe Vivienne e kaluan Shën Valentinin në Muzeun Kombëtar të Historisë për një ekspozitë dinosaurësh.

Aktorët hollyëoodian kanë zgjedhur që të ndryshojnë mënyrën e festimit të Shën Valentinit, për një vizitë kulturore me fëmijët e tyre në muzeun kombëtar amerikan në Los Angeles.

“Vivienne i dashuroi lulet dhe Knox ishte i interesuar në dinosaurin dhe marimangat gjigante. Brad Pitt dhe Angelina Jolie qëndruan në një kënd dhe i lejuan fëmijët të luajnë. Ata ishin duke buzëqeshur dhe duke u kënaqur. Atyre u pëlqen të shikojnë fëmijët duke mësuar”, është shprehur një burim.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)