Sot kur fillon viti i ri shkollor, Trip Taxi ka shprehur dëshirën dhe vullnetin që fëmijëve nga klasa e 1-rë deri në të 4-tën, t’ua ofrojë transportin falas nga shtëpia për në shkollë.

Trip Taxi është kompani me staf profesional dhe me vetura të modeleve më të fundit, e që vazhdimisht sigurohet që kënaqësia t’ju përcjellë nëpër destinacionet tuaja.

Siguria, kujdesi e profesionalizmi që Trip Taxi ofron bën që çdo pasagjer të jetë n’trip t’mirë gjatë kohës kur vozitën me Trip Taxi.

Kështu që, thirre TRIPIN për me ndreq tripin.

Thirre TRIPIN

+383 44 10 10 50

+383 45 10 10 50

+383 48 10 10 50

FREE CALL

0800 10 10 5