Me përvojë mbi 22 vjeçare në përgatitjen e pastiçerive më të shijshme, FELLINI ka kaluar ndër vite për të praktikuar dhe përsosur artin e pjekjes së ëmbëlsirave më të veçanta të festave që ju t’i shijoni me njerëzit e zemrës.

Varësisht se a jeni duke kërkuar tortë të veçantë për ditëlindje apo festë tjetër, ose thjesht kërkoni të ëmbëlsoheni me një akullore, bakllavë apo trileqe gjatë një dite të zakonshme, pastiçeria juaj e preferuar FELLINI do të ketë ëmbëlsirën e duhur për t’iu përshtatur disponimit tuaj.

Me dy lokacione të përshtatshme në qendër të Prishtinës (te tresheshirat dhe përballë Termokos), ju mund të na vizitoni gjatë kohës së lirë për të shijuar një nga ëmbëlsirat e freskëta të shoqëruar me një kafe sipas qejfit.

Në rast se nuk keni mundësi me ardhur tek ne, NE VIJMË TEK JU!

FELLINI mund ta sjell tortën tuaj të preferuar në derë të shtëpisë falas (Prishtinë, Lipjan, Ferizaj dhe Gjilan), mjafton të tregoni shijën dhe të tjerat i kryejmë ne.

Porositni tortën e preferuar, duke na kontaktuar përmes rrjeteve sociale FELLINI apo në 049 220 065 (Viber & WhatsApp).

Fellini, secila torte e ka ditën e vet!