Toka është kapital dhe një ndër investimet më të rëndësishme dhe më të vlefshme që mund të bëni, ndonjëherë në jetën tuaj.

Në tokë mund të ndërtoni jo vetëm shtëpi, por çkado që ju e shihni të arsyeshme e që ju konvenon dhe sigurisht vlera e saj çdo herë e më shumë është në rritje.

Gjithçka që duhet të dini rreth tokës në shitje

Kjo tokë gjendet në lagjen Dardani në qytetin e Prizrenit dhe ka një sipërfaqe prej 3.06 ari. Lokacioni në të cilin ndodhet kjo tokë është mjaft i sigurt dhe gjithashtu shumë i përshtatshëm për ndërtim të shtë shtëpisë.

TOKA NË SHITJE:

Lokacioni: Dardani, Prizren

Sipërfaqja 3.06 ari

Video e tokës në shitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Royal Investments

Nr.tel: 043 950 888