Gjithmonë dëshirojmë që kur te thërrasim një taxi me na u përgjigj me “për 3 minuta aty jemi”, e këtë përgjigje e merr veç prej Online & Victory Taxi.

Kot nuk është emri ONLINE, se çdo herë ONLINE për ty, kudo që të jesh.

Online Taxi operon me numër të mjaftueshëm të veturave komode dhe luksoze të tipit Mercedes E Class dhe Passat, kush nuk do donte që të udhëtonte me vetura të këtij tipi?!

Online Taxi operon në sajë të Online Sh.P.K, ku mund të gjeni edhe plot shërbime tjera, duke përfshirë:

– Rent a car
– Autolarje
– Restaurant
– Auto Sallon
– Free Shop

Online & Victory Taxi ju ofron udhëtimin e rehatshëm, mjafton të telefoni pa pagesë në
0800 200 30.

Për më shumë informacione rreth kompanisë, kontaktoni në:

Facebook: Online Taxi
Nr. tel: 049 200 300 ose 044 200 300
Website: www.onlinetaxi-pr.com