Këtë të premte bëhet hapja solemne e Qendrës më të re tregtare në Kosovë – The Village. Qendra unike e ndërtuar në Ferizaj, do të hapet me koncertin e Alban Skenderajt dhe Mentor Hazirit. Pas koncertit, mysafirët kanë mundësi që t’i shfrytëzojnë zbritjet nga 10 deri 70%, të cilat i ofrojnë lokalet në The Village.

The Village është një kompleks shumëfunksional që gjendet në qytetin e Ferizajt, 35 kilometër nga kryeqyteti Prishtinë, 55 kilometër nga Shkupi, 60 nga Prizreni dhe 100 kilometër nga Peja e Gjakova. The Village është një projekt i OXA Group në qytetin e Ferizajt që menaxhohet nga kompania Amerikane, OCM International përmes Mauro Abruzzese, CEO dhe Drejtor Menaxhues i OCM International. Kjo është kompania e parë e këtij lloji në Ballkan që merret me një menaxhim të tillë inovativ, qoftë në aspektin e marketingut, ashtu dhe në zhvillim të qendrave komerciale.

The Village mbulon një sipërfaqe prej 82,000 metra katrorë, për një Gross Leasible Area (GLA) totale prej 45,000 metra katrorë. Kompleksi The Village përbëhet edhe nga Hoteli i porsandërtuar, i vetmi në qytetin e Ferizajt me 3 yje për standarde hotelierike dhe cilësi, HOTEL RUBIS (21 dhoma, salla të konferencave, Restoranin Mediterran “COTTO” me kapacitet 360 ulëse me Brasseri-në për një ambient të këndshëm relaksues me shoqëri.

Lloji i aseteve

The Village është një miks me retail park dhe “factory outlet center”, e karakterizuar nga prania e sipërfaqeve të mesme dhe të mëdha të specializuara, duke përfshirë supermarket VIVA Fresh (12,000 metra katror), Interex (3,600 metra katror) si dhe dyqane tjera të specializuara si: Jumbo, JYSK, Neptun. Brendet italiane, por edhe nga stili dhe dizenjimi i shitoreve tona italiane: 22 dyqane në mes të zonave të mesme dhe bizneseve të afërsisë, me praninë e markave kombëtare (Rajoni i Ballkanit: LTB, Sport Vizioni, Graffiti, IAS GROUP, Max Optika, Intersport, Punto Lavazza, Piazza Italia, Avva, BluKids, Milord, Tudors).

Food court brenda The Village

Dyqanet ekzistuese: KFC Drive, dhe jemi në përfundim të definimit për hapjen e një dyqani të zinxhirit Burger King – po ashtu me Drive Through. Në afërsi do të zhvillojë një zonë ushqimore e përbërë nga 12/14 aktivitete të ndryshme hotelierike – bare, brasserie, të ndërtuara me kontejnerë të markuar dhe të karakterizuar, sipas konceptit të ushqimit rrugor; pa çimento dhe barriera, por pa hequr dorë nga lehtësia e vendosjes së pikave kanonike të shitjes. Në një fjali “një përzierje të lumtur e traditës dhe inovacionit: nga klasike italiane lokale, duke përfshirë piceri kudo, bistro dhe bar.

Projekti i ri në kuadër të The Village – në ndërtim e sipër The Strip

Përballë, po ndërtohet një sektor tjetër i quajtur The Strip, i përbërë nga dy nivele (1,700 metra katror secila); katin e parë do të hapë një restorant italian, një dyqan kafe-style italiane (vitin e parë të një formati të një zinxhiri Manuel Treviso, për hapjen e dyqanit tipik italian kafe në Ballkan me 30 pika të shitjes të përcaktuara në dy vjet). Carpisa, Migato dhe Wycon (zinxhir kozmetike). Kati i dytë është planifikuar që të jetë i destinuar për universitet ose ngjashëm.

Projekti i ri në kuadër të The Village – në ndërtim e sipër Plaza

Një projekt shtesë në kuadër të The Village është kompleksi që përbëhet nga dy kate. Është planifikuar: në katin përdhese, 2.300 m² Gla, me dyqan elektronike si Aztech, kati i I-rë: qendër për argëtim për fëmijë dhe te rritur, e përbërë nga një multipleks (i dyti në Kosovë), me prurjet më të reja të industrisë së filmit.

Hapja solemne

Këtë të premte bëhet hapja solemne e Qendrës më të re tregtare në Kosovë – The Village. Qendra unike e ndërtuar në Ferizaj, do të hapet me koncertin e Alban Skenderajt dhe Mentor Hazirit. Pas koncertit, mysafirët kanë mundësi që ti shfrytëzojnë zbritjet nga 10 deri 70%, të cilat i ofrojnë lokalet në The Village.

Brendet dhe zbritjet, nga fletushka më poshtë