Në filma dhe në rrjetet sociale gjithmonë shohim se si shtëpitë e aktorëve apo superyjeve janë me terraca të mëdha, apo ndryshe siç quhen në gjuhën ndërkombëtare, penthouse.

Rrjedhimisht, imazhet e tilla ku do që i shohim, e imagjinojmë edhe veten në shtëpi të tilla. Vërtet shtëpi të ëndrrave që vështirë arrihen duke marrë parasysh çmimin e blerjes së tyre.

Por, aty ku e keni parë veten në ëndrra, apo superyjet në rrjetet sociale, mund ta realizoni në realitet, për kosto më modeste se sa që ju mund ta mendoni.

Linda Premium Residence është duke u ndërtuar në Prishtinë dhe tashmë mrekullia arkitekturore ka zënë vend në media për risitë që po sjell me planin, i cili është tej mase unik.

Pikërisht këto banesat me terraca, apo penthouse, janë risitë ku ju mund të bëheni me terracë të madhe e ku mund të shijoni jetën në kryeqytet.

4 arsyet pse familjet preferojnë të zgjedhin penthouse janë:

– E kanë më lehtë të shfrytëzojnë hapësirat për ndeja e darka
– Kanë hapësirë të mjaftueshme për reflektim dhe privatësi
– Gjelbërimi rritë qëndrueshmërinë në mjedis dhe ndihmon në përmirësimin e klimës globale.
– Keni pamje të mrekullueshme, sidomos në perëndimin e diellit.

E veçantë është se terracat nuk janë të bezdisshme aspak, por penthouse te Linda Premium Residence janë të planifikuara të jenë me hapësira të gjelbëruara, të shfrytëzueshme ashtu që të shijoni secilin moment në terracën tuaj buzë gjelbërimit.

Jetësoni ëndrrën dhe ndjehuni si superyll, duke blerë banesë në Linda Premium Residence me mundësim financimi nga NLB Banka.

Për të jetësuar ëndrrën te Linda, kontaktoni në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar