Për një kohë të gjatë është diskutuar në mënyrë të drejtpërdrejt dhe indirekte se lagjja dhe ambienti në të cilën banoni ndikon në sjelljet shëndetësore individuale.

I rrethuar me gjelbërim dhe totalisht ekologjike – kjo është Linda Premium Residence, por mbi të gjithash edhe komoditet maksimal.

Në këto ambiente rritja e oksigjenit është në nivel, e deri më tani, qindra studime sidomos ne kohët e fundit kanë lidhur karakteristikat e zonave banuese të cilat në një kohë afatgjate ndikojnë si në mënyrë fizike ashtu edhe sociale në shëndetin e banorëve, duke marr parasysh se problemet shëndetësore si shqetësimi, ankthi apo depresioni mainfestohen si shkak i një ambienti jo të mirëfilltë.

Qendër për kujdesin ndaj banorëve siç është mjeku i lagjes, barnatore, pishinë të mbyllur, Spa dhe Sauna janë ndër disa faktorë të paktë e të rëndësishëm që ndikojnë në shëndet.

Duke e shqyrtuar jetesën si do të jetë në Linda Premium Residence, e vëreni se karakteristikat të cilat ky kompleks i përmban janë mjaft të dobishme për një jetë të shëndoshë. Tarraca të mëdha, penthouse, banesa me dhoma dyshe apo treshe janë në dispozicion për nevojat dhe pëlqimet e secilit individ apo familje.

Të gjitha banesat janë të planifikuara sipas standardeve evropiane, kujdes të shtuar i është kushtuar mirëmbajtjes së oborrit dhe brendësisë të komplekseve, dhe pothuajse në çdo cep ndodhet një hapësirë e përbashkët për komunitetin, e rrethuar e tëra në gjelbërim për soditje, nevoja rekreacionale apo edhe për kohë relaksuese.

Siguria është prioritet, me vëzhgim 24 orë te kamerave, qetësia në këtë kompleks krahas komoditetit tuaj do të jetë një gjë e pashmangshme.

Në Linda Premium Residence pos tjerash po realizohen:

-Sistem të plotë menaxhimi, ujë dhe rrymë 24 orë në shërbim për hapësirat e përbashkëta
-Kopsht për fëmijë
-Supermarket dhe restaurant
-Barnatore
-Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna
-Ambiente për rekreacion të banorëve
-Parking të mjaftueshëm
-Dy sisteme të ngrohjes qendrore: lokale me energji elektrike dhe atë të ngrohjes nga Termokosi që është opsionale,
– Ka sistemin smart home/shtëpi e mençur
– Objekti është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë
– Ka të instaluar sistemin vakum të fshesës qendrore GDA në çdo banesë

Për një përvojë të shkëlqyeshme dhe jetesë të mirëfilltë, në Linda Premium Residence janë menduar të gjitha nevojat esenciale të banorëve.

Me ardhjen e epokës digjitale, tani mund t’i qëndroni gati të gjithë banesës pa qenë në të vërtet prezent. Automatizimi është, mbi të gjithash dhe do të vazhdojë të jetë, duke na ndryshuar jetesën e përditshme në mënyrë që ta kemi sa me të lehtë të kursejmë kohë dhe të na kursej ekonomikisht.

Norma e re është ndryshimi.

Banesat po shiten, ti vendos duke u bërë me hapësirën ideale, largo brengat duke kontaktuar në: 080077770 (pa pagesë) dhe +38349777127+38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com