Sikurse asnjëherë më parë, njerëzit e kohës së sotme po i kushtojnë vëmendje të madhe shëndetit.

Pandemia COVID-19 na ka bërë të gjithë neve të mësojmë më shumë për shëndetin, të mësojmë ta vendosim atë si prioritet personal dhe t’i kushtojmë më shumë vëmendje duke u kujdesur për trupin e mendjen tonë.

Krahas çdo gjëje tjetër, rol kyç në shëndetin e njeriut luan edhe ambienti ku jeton. Kushtet e mira të jetesës, e në veçanti ajri i pastër janë kruciale për mirëqenien e njeriut.

Në kompleksin Linda Premium Residence, i cili po jetësohet në zonën “Prishtina e Re” nga Al Trade Center, banorët përveç se do të munden të kujdesen për shëndetin e tyre përmes fitnesit, pishinës, saunës, spa-së, mjekut e barnatores të lagjes, ata gjithashtu do të kenë hapësira gjelbëruese gjithandej kompleksit, duke përfshirë edhe tarraca gjelbëruese.

Tarracat e mëdha gjelbëruese edhe nga ekspertët janë cilësuar si ideale për përmirësimin e shëndetit të banorëve duke ofruar ajër të pastër, relaksim e rehati.

Përveç këtyre, Linda Premium Residence po ashtu ofron edhe:

– Sistemin Smart Home
– Vëzhgim 24/7 me kamera
– Kopsht të lagjes për fëmijë, etj.

Për t’u bërë pjesë e këtij kompleksi, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com