Kur bëhet fjalë për komplekse banesore, një pjese të madhe të njerëzve u shkon në mendje menjëherë tarraca e ngushtë apo e vogël.

Por, pikërisht këtë ide është duke e ndryshuar krejtësisht kompleksi modern Linda Premium Residence.

Duke ofruar tarraca të mëdha, të cilat gjatë sezonave verore dhe pranverore ofrojnë gjelbërim magjepsës, banorët e këtij kompleksi do të kenë një rehati të jashtëzakonshme.

Sa i përket ambientit të brendshëm, Linda Premium Residence e ka të integruar sistemin modern “Smart Home”, që nënkupton se çdo gjë në banesën tuaj do të mund ta kontrolloni përmes telefonit mobil, kudo që jeni.

Ndriçimin e pajisjet e ndryshme shtëpiake (bojleri, roletat, etj.) do të mund t’i kontrolloni edhe nëse ndodheni larg shtëpisë – e krejt kjo me një klik!

Po ashtu, Linda Premium Residence në çdo banesë e ka të instaluar fshesën GDA, e cila shquhet për teknologji të re dhe sistem inovativ të pastrimit.

Kjo fshesë ofron metodë të veçantë për pastrim të banesës dhe e rritë kualitetin e ajrit. për ta krijuar një ambient më të pastër dhe më ekologjik.

Por këto nuk janë të vetmet kushte që Linda Premium Residence i ofron, prandaj nëse dëshironi që të njoftoheni me të gjitha benefitet që ky kompleks i ofron për banorët, kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com