LAJMI I FUNDIT:

Zvicrra

16 Artikuj

Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Botë
Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Botë
Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Botë
Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Botë
Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, gjatë 2022-së sollën mbi 1.2 miliard euro në Kosovë

Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, gjatë 2022-së sollën mbi 1.2 miliard euro në Kosovë

Albert Spahiu
Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, për nëntë muaj u sollën mbi 50 milionë euro më shumë në Kosovë

Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, për nëntë muaj u sollën mbi 50 milionë euro më shumë në Kosovë

Albert Spahiu
Reçica jep një lajm të mirë për qytetarët që kanë punuar në Zvicër

Reçica jep një lajm të mirë për qytetarët që kanë punuar në Zvicër

Kosovë
Kosova e Zvicra me protokolli teknik për lehtësira të udhëtarëve dhe mallrave

Kosova e Zvicra me protokolli teknik për lehtësira të udhëtarëve dhe mallrave

Të Tjera
Mbajtja e një veture në Zvicër kushton mesatarisht 733 franga në muaj

Mbajtja e një veture në Zvicër kushton mesatarisht 733 franga në muaj

Të Tjera
Biznesi zviceran mbledh 103 milionë dollarë për të themeluar bankën e kriptovalutave

Biznesi zviceran mbledh 103 milionë dollarë për të themeluar bankën e kriptovalutave

Financa
Zvicra synon të përmirësojë marrëdhënien mes bankave dhe kriptovalutave

Zvicra synon të përmirësojë marrëdhënien mes bankave dhe kriptovalutave

Financa
Furra në Zvicër ku nuk mund të paguani me para

Furra në Zvicër ku nuk mund të paguani me para

Të Tjera
Remitancat rreth 760 milionë euro

Remitancat rreth 760 milionë euro

Financa
Këto janë dy shtetet që kanë pagat më të mira

Këto janë dy shtetet që kanë pagat më të mira

Financa
Zvicra do t’i ulë taksat për korporata

Zvicra do t’i ulë taksat për korporata

Të Tjera
Zvicra ka 5.15 milionë të punësuar

Zvicra ka 5.15 milionë të punësuar

Të Tjera