LAJMI I FUNDIT:
Zgjedhjet presidenciale - MK

Zgjedhjet presidenciale - MK

1054 Artikuj

Info

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoni mbahen më 21 prill, 2019 me kandidatë:
Blerim Reka – i pavarur dhe i mbështetur nga ASH dhe Lëvizja Besa,
Stevo Pendarovski – i mbështetur nga BDI, LSDM, PDSH, RDK dhe 20 parti tjera më të vogla,
Gordana Siljanovska-Davkova e mbështetur nga OBRM-PDUKM dhe parti më të vogla opozitare maqedonase.

Rrethi i dytë i zgjedhjeve më 5 maj, 2019, ku garojnë Gordana Siljanovska Davkova dhe Stevo Pendarovski.

Qytetarët mund t’i paraqesin parregullsitë zgjedhore në linjën telefonike pa pagesë të Avokatit të Popullit

Qytetarët mund t’i paraqesin parregullsitë zgjedhore në linjën telefonike pa pagesë të Avokatit të Popullit

Maqedonia e Veriut
Zgjedhjet në Maqedoni, të gjitha vendvotimet në dhjetë komunat në juglindje janë të hapura

Zgjedhjet në Maqedoni, të gjitha vendvotimet në dhjetë komunat në juglindje janë të hapura

Politikë
Dauti: Në Tetovë janë hapur të gjitha vendvotime, në dy janë paraqitur probleme me pajisjen biometrike

Dauti: Në Tetovë janë hapur të gjitha vendvotime, në dy janë paraqitur probleme me pajisjen biometrike

Politikë
Hapen të gjitha vendvotimet për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Maqedoni

Hapen të gjitha vendvotimet për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Maqedoni

Politikë
Këto janë rregullat për votim në Maqedoninë e Veriut

Këto janë rregullat për votim në Maqedoninë e Veriut

Politikë
MPB: Qytetarët edhe sot mund të marrin dokumentet e tyre personale

MPB: Qytetarët edhe sot mund të marrin dokumentet e tyre personale

Maqedonia e Veriut
Sot mbahen zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Maqedoninë e Veriut

Sot mbahen zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Zgjedhja e presidentit të Maqedonisë së Veriut “në duar” edhe të shqiptarëve

Zgjedhja e presidentit të Maqedonisë së Veriut “në duar” edhe të shqiptarëve

Maqedonia e Veriut
Rreth 2.000 vëzhgues vendas dhe ndërkombëtarë do ta mbikëqyrin procesin zgjedhor të 8 majit

Rreth 2.000 vëzhgues vendas dhe ndërkombëtarë do ta mbikëqyrin procesin zgjedhor të 8 majit

Maqedonia e Veriut
Anëtarët e PE-së: Zgjedhjet do ta përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së Veriut

Anëtarët e PE-së: Zgjedhjet do ta përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së Veriut

Politikë
Qytetarët nesër do të mund të paraqesin shkeljen e të drejtës së votës në linjë telefonike pa pagesë

Qytetarët nesër do të mund të paraqesin shkeljen e të drejtës së votës në linjë telefonike pa pagesë

Politikë
Dauti: Sot në Tetovë pritet të votojnë 54 të burgosur dhe 181 persona të sëmurë e të pafuqishëm

Dauti: Sot në Tetovë pritet të votojnë 54 të burgosur dhe 181 persona të sëmurë e të pafuqishëm

Maqedonia e Veriut
Zgjedhjet në RMV, BE: Forcat politike ta mbështesin rrugën evropiane të RMV-së

Zgjedhjet në RMV, BE: Forcat politike ta mbështesin rrugën evropiane të RMV-së

Politikë
Në Komunat Dibër dhe Qendër Zhupë sot të drejtën e votës duhet ta realizojnë 81 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm

Në Komunat Dibër dhe Qendër Zhupë sot të drejtën e votës duhet ta realizojnë 81 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm

Politikë
Në Strugë për president do të votojnë 267 të sëmurë dhe të pafuqishëm, për zgjedhjet parlamentare 281 persona

Në Strugë për president do të votojnë 267 të sëmurë dhe të pafuqishëm, për zgjedhjet parlamentare 281 persona

Maqedonia e Veriut
Sot votojnë të sëmurit dhe të pafuqishmit në Maqedoni

Sot votojnë të sëmurit dhe të pafuqishmit në Maqedoni

Politikë
Për zgjedhjet në Maqedoni janë akredituar 1078 vëzhgues vendas dhe 770 të huaj

Për zgjedhjet në Maqedoni janë akredituar 1078 vëzhgues vendas dhe 770 të huaj

Politikë
Nga mesnata ka filluar heshtja zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në RMV

Nga mesnata ka filluar heshtja zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në RMV

Politikë
Pendarovski: OBRM-PDUKM po performon me retorikë të fortë nacionaliste

Pendarovski: OBRM-PDUKM po performon me retorikë të fortë nacionaliste

Politikë
Bashkësitë fetare kritikohen se “u shërbejnë” partive

Bashkësitë fetare kritikohen se “u shërbejnë” partive

Politikë
Takimi Mickoski-Taravari, Zejdi dhe Hoxha: Tendencë e OBRM-PDUKM-së për të siguruar censusin

Takimi Mickoski-Taravari, Zejdi dhe Hoxha: Tendencë e OBRM-PDUKM-së për të siguruar censusin

Politikë
Apasiev nuk do të mbështet Siljanovska-Davkova në zgjedhjet presidenciale, është i mundur bojkoti i heshtur

Apasiev nuk do të mbështet Siljanovska-Davkova në zgjedhjet presidenciale, është i mundur bojkoti i heshtur

Politikë
Fronti Europian, VLEN, ZNAM: Qytetarët të votojnë sipas vullnetit të lirë për zgjedhjet presidenciale

Fronti Europian, VLEN, ZNAM: Qytetarët të votojnë sipas vullnetit të lirë për zgjedhjet presidenciale

Maqedonia e Veriut
Ademi: Vota për VLEN është votë për OBRM-PDUKM-në

Ademi: Vota për VLEN është votë për OBRM-PDUKM-në

Politikë


mob5