LAJMI I FUNDIT:
Zgjedhjet presidenciale - MK

Zgjedhjet presidenciale - MK

1054 Artikuj

Info

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoni mbahen më 21 prill, 2019 me kandidatë:
Blerim Reka – i pavarur dhe i mbështetur nga ASH dhe Lëvizja Besa,
Stevo Pendarovski – i mbështetur nga BDI, LSDM, PDSH, RDK dhe 20 parti tjera më të vogla,
Gordana Siljanovska-Davkova e mbështetur nga OBRM-PDUKM dhe parti më të vogla opozitare maqedonase.

Rrethi i dytë i zgjedhjeve më 5 maj, 2019, ku garojnë Gordana Siljanovska Davkova dhe Stevo Pendarovski.

Në prag të zgjedhjeve, partitë politike ende pa kandidatë për president

Në prag të zgjedhjeve, partitë politike ende pa kandidatë për president

Politikë
Kovaçevski: Në zgjedhje do të garojnë dy koncepte  – “për” dhe “kundër” anëtarësimit në BE

Kovaçevski: Në zgjedhje do të garojnë dy koncepte – “për” dhe “kundër” anëtarësimit në BE

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: Zgjedhjet e ardhshme do të jenë betejë midis së ardhmes evropiane dhe kthimit pas

Bytyqi: Zgjedhjet e ardhshme do të jenë betejë midis së ardhmes evropiane dhe kthimit pas

Politikë
Mickoski: Zgjedhjet kuvendare dhe presidenciale do të mbahen në një ditë, së shpejti do të dakordohet data

Mickoski: Zgjedhjet kuvendare dhe presidenciale do të mbahen në një ditë, së shpejti do të dakordohet data

Politikë
Atmosferë parazgjedhore në Maqedoni, partitë ende nuk kanë vendosur për datën e zgjedhjeve

Atmosferë parazgjedhore në Maqedoni, partitë ende nuk kanë vendosur për datën e zgjedhjeve

Politikë
Mickoski: Zgjedhjet kuvendare të mbahen bashkë me ato presidenciale

Mickoski: Zgjedhjet kuvendare të mbahen bashkë me ato presidenciale

Politikë
Kovaçevski: Kur të kemi datë për zgjedhjet opinioni do të njoftohet, qeveri teknike 100 para zgjedhjeve kuvendare

Kovaçevski: Kur të kemi datë për zgjedhjet opinioni do të njoftohet, qeveri teknike 100 para zgjedhjeve kuvendare

Politikë
Xhaferi për zgjedhjet presidenciale: Nëse nuk kemi president në rrethin e parë, kryetari i Kuvendit bëhet president teknik

Xhaferi për zgjedhjet presidenciale: Nëse nuk kemi president në rrethin e parë, kryetari i Kuvendit bëhet president teknik

Politikë
Opozita maqedonase kërkon mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale dhe kuvendare

Opozita maqedonase kërkon mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale dhe kuvendare

Politikë
Talat Xhaferi tregon datat e mundshme të zgjedhjeve presidenciale

Talat Xhaferi tregon datat e mundshme të zgjedhjeve presidenciale

Politikë


mob5