LAJMI I FUNDIT:

Zgjedhjet kuvendare - MK

2011 Artikuj

KSHZ-ja ka pranuar ankesën e VLEN-it për vendvotimin 2101, do të ketë rivotim

KSHZ-ja ka pranuar ankesën e VLEN-it për vendvotimin 2101, do të ketë rivotim

Politikë
KSHZ: Janë dorëzuar 17 ankesa për zgjedhjet kuvendare

KSHZ: Janë dorëzuar 17 ankesa për zgjedhjet kuvendare

Politikë
Talat Xhaferi: Zhvilluam zgjedhje evropiane dhe kontribuam në sjelljen evropiane të vendit

Talat Xhaferi: Zhvilluam zgjedhje evropiane dhe kontribuam në sjelljen evropiane të vendit

Politikë
Mickoski: Nëse Bullgaria nuk lëvizë nga qëndrimet e saj, do t’i kthehemi agjendës së brendshme

Mickoski: Nëse Bullgaria nuk lëvizë nga qëndrimet e saj, do t’i kthehemi agjendës së brendshme

Politikë
Mexhiti: Nuk pretendojmë të jemi në qeveri me çdo kusht

Mexhiti: Nuk pretendojmë të jemi në qeveri me çdo kusht

Politikë
Buçkovski: “ZNAM” bëri fushatë të gabuar në zgjedhjet parlamentare, krahasuar me ato presidenciale

Buçkovski: “ZNAM” bëri fushatë të gabuar në zgjedhjet parlamentare, krahasuar me ato presidenciale

Politikë
Sot përfundojnë afatet për dorëzimin e ankesave për zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

Sot përfundojnë afatet për dorëzimin e ankesave për zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

Politikë
KSHZ publikon rezultatet e para zyrtare të zgjedhjeve presidenciale dhe kuvendare

KSHZ publikon rezultatet e para zyrtare të zgjedhjeve presidenciale dhe kuvendare

Politikë
Pesha e votës, jo e njëjtë në të gjitha njësitë

Pesha e votës, jo e njëjtë në të gjitha njësitë

Politikë
OSBE/ODIHR: Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut ishin demokratike

OSBE/ODIHR: Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut ishin demokratike

Maqedonia e Veriut
Gashi: Shqiptarët na mandatuan për t’i përfaqësuar në qeveri

Gashi: Shqiptarët na mandatuan për t’i përfaqësuar në qeveri

Politikë
Aggeler uron Siljanovskën për suksesin në zgjedhjet presidenciale

Aggeler uron Siljanovskën për suksesin në zgjedhjet presidenciale

Politikë
Mickoski: Kemi vendosur skicat e kornizës mbi të cilën do të ndërtojmë potencialin e koalicionit me partitë tjera

Mickoski: Kemi vendosur skicat e kornizës mbi të cilën do të ndërtojmë potencialin e koalicionit me partitë tjera

Politikë
Përbërja e re e Kuvendit në RMV duhet të konstituohet jo më vonë se 20 ditë pas zgjedhjeve

Përbërja e re e Kuvendit në RMV duhet të konstituohet jo më vonë se 20 ditë pas zgjedhjeve

Politikë
Inaugurimi i presidentit të ri duhet të bëhet më së voni më 12 maj, kur i skadon mandati Pendarovskit

Inaugurimi i presidentit të ri duhet të bëhet më së voni më 12 maj, kur i skadon mandati Pendarovskit

Politikë
Orban uron OBRM-PDUKM-në për fitoren e zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Orban uron OBRM-PDUKM-në për fitoren e zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Opozita maqedonase fiton zgjedhjet e dyfishta

Opozita maqedonase fiton zgjedhjet e dyfishta

Politikë
KSHZ publikon rezultatet e para përfundimtare, ky është numri i deputetëve të partive në Kuvend

KSHZ publikon rezultatet e para përfundimtare, ky është numri i deputetëve të partive në Kuvend

Politikë
Numërohen mbi 95 për qind e votave, këto janë rezultatet dhe numri i deputetëve të partive në Kuvend

Numërohen mbi 95 për qind e votave, këto janë rezultatet dhe numri i deputetëve të partive në Kuvend

Politikë
Garë e ngushtë për deputet në Zonën Zgjedhore 6 mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Garë e ngushtë për deputet në Zonën Zgjedhore 6 mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Politikë
OBRM-PDUKM feston fitoren e dyfishtë në Shkup

OBRM-PDUKM feston fitoren e dyfishtë në Shkup

Politikë
Ahmeti: OBRM-PDUKM-ja e ka ndihmuar VLEN-in, ne kemi siguruar 19 mandate

Ahmeti: OBRM-PDUKM-ja e ka ndihmuar VLEN-in, ne kemi siguruar 19 mandate

Politikë
Këto pritet të jenë ulëset e partive në Kuvend për katër vitet e ardhshme

Këto pritet të jenë ulëset e partive në Kuvend për katër vitet e ardhshme

Politikë
Përpunohen mbi 80 për qind e votave, këto janë rezultatet e zgjedhjeve parlamentare në RMV

Përpunohen mbi 80 për qind e votave, këto janë rezultatet e zgjedhjeve parlamentare në RMV

Politikë


mob5