LAJMI I FUNDIT:

Zgjedhjet kuvendare - MK

2011 Artikuj

Geer për zgjedhjet: Është e rëndësishme që mediat të raportojnë në mënyrë të paanshme

Geer për zgjedhjet: Është e rëndësishme që mediat të raportojnë në mënyrë të paanshme

Politikë
Maqedonia e Veriut me kryeministër shqiptar, sot bëhet pranim-dorëzimi i funksionit

Maqedonia e Veriut me kryeministër shqiptar, sot bëhet pranim-dorëzimi i funksionit

Politikë
Talat Xhaferi merr mandatin për formimin e Qeverisë teknike: Edhe si kryeministër do të punoj me përkushtim

Talat Xhaferi merr mandatin për formimin e Qeverisë teknike: Edhe si kryeministër do të punoj me përkushtim

Politikë
Taravari: Kuvendi i ASH-së do të merr vendim se si do të shkojmë në zgjedhje, me Kurtin dhe Ramën kam diskutuar për thellim të bashkëpunimit

Taravari: Kuvendi i ASH-së do të merr vendim se si do të shkojmë në zgjedhje, me Kurtin dhe Ramën kam diskutuar për thellim të bashkëpunimit

Politikë
KSHZ: Zgjedhjet e dyfishta do të kushtojnë rreth 17 milionë euro, prej tyre 10 milionë janë për reklama të paguara politike

KSHZ: Zgjedhjet e dyfishta do të kushtojnë rreth 17 milionë euro, prej tyre 10 milionë janë për reklama të paguara politike

Politikë
Xhaferi: Nesër dorëhiqen kryeministri dhe ministrat dhe fillon procedura për qeverinë teknike

Xhaferi: Nesër dorëhiqen kryeministri dhe ministrat dhe fillon procedura për qeverinë teknike

Politikë
Menduh Thaçi: Nëse PDSH shkon e vetme në zgjedhje, do të jetë forca e dytë politike në vend

Menduh Thaçi: Nëse PDSH shkon e vetme në zgjedhje, do të jetë forca e dytë politike në vend

Politikë
Pjesëmarrja në zgjedhje në Maqedoni, Kurti: Vetëvendosja nuk është e regjistruar si parti politike në RMV

Pjesëmarrja në zgjedhje në Maqedoni, Kurti: Vetëvendosja nuk është e regjistruar si parti politike në RMV

Politikë
Dashtevski: Zgjedhjet e dyfishta do të na kushtojnë së paku 12 milionë euro

Dashtevski: Zgjedhjet e dyfishta do të na kushtojnë së paku 12 milionë euro

Politikë
Bujar Osmani për përfshirjen e Vetëvendosjes në Maqedoni: Nuk do të ketë asnjë ndikim

Bujar Osmani për përfshirjen e Vetëvendosjes në Maqedoni: Nuk do të ketë asnjë ndikim

Politikë
Paqartësi rreth mënyrës së identifikimit biometrik në zgjedhjet e dyfishta në Maqedoninë e Veriut

Paqartësi rreth mënyrës së identifikimit biometrik në zgjedhjet e dyfishta në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Dashtevski: KSHZ mund të funksionojë edhe me gjashtë anëtarë, por më mirë është të kompletohet

Dashtevski: KSHZ mund të funksionojë edhe me gjashtë anëtarë, por më mirë është të kompletohet

Maqedonia e Veriut
Gashi: Koalicioni ynë dëshiron të fitojë në zgjedhjet e ardhshme në kampin shqiptar, më pas shohim nëse pranohen kërkesat tona

Gashi: Koalicioni ynë dëshiron të fitojë në zgjedhjet e ardhshme në kampin shqiptar, më pas shohim nëse pranohen kërkesat tona

Politikë
Kovaçevski: Në zgjedhje do të garojnë dy koncepte  – “për” dhe “kundër” anëtarësimit në BE

Kovaçevski: Në zgjedhje do të garojnë dy koncepte – “për” dhe “kundër” anëtarësimit në BE

Maqedonia e Veriut
LEN nënshkruan deklaratën e koalicionit në Tetovë

LEN nënshkruan deklaratën e koalicionit në Tetovë

Politikë
Bytyqi: Zgjedhjet e ardhshme do të jenë betejë midis së ardhmes evropiane dhe kthimit pas

Bytyqi: Zgjedhjet e ardhshme do të jenë betejë midis së ardhmes evropiane dhe kthimit pas

Politikë
Maqedoni, gara me koalicione ndëretnike përjashton nacionalizmat

Maqedoni, gara me koalicione ndëretnike përjashton nacionalizmat

Politikë
Mickoski: Zgjedhjet kuvendare dhe presidenciale do të mbahen në një ditë, së shpejti do të dakordohet data

Mickoski: Zgjedhjet kuvendare dhe presidenciale do të mbahen në një ditë, së shpejti do të dakordohet data

Politikë
Atmosferë parazgjedhore në Maqedoni, partitë ende nuk kanë vendosur për datën e zgjedhjeve

Atmosferë parazgjedhore në Maqedoni, partitë ende nuk kanë vendosur për datën e zgjedhjeve

Politikë
Mickoski: Zgjedhjet kuvendare të mbahen bashkë me ato presidenciale

Mickoski: Zgjedhjet kuvendare të mbahen bashkë me ato presidenciale

Politikë
Kovaçevski: Kur të kemi datë për zgjedhjet opinioni do të njoftohet, qeveri teknike 100 para zgjedhjeve kuvendare

Kovaçevski: Kur të kemi datë për zgjedhjet opinioni do të njoftohet, qeveri teknike 100 para zgjedhjeve kuvendare

Politikë
Opozita maqedonase kërkon mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale dhe kuvendare

Opozita maqedonase kërkon mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale dhe kuvendare

Politikë
Kasami: Insistojmë të kemi një datë për zgjedhjet kuvendare dhe ato presidenciale

Kasami: Insistojmë të kemi një datë për zgjedhjet kuvendare dhe ato presidenciale

Politikë


mob5