LAJMI I FUNDIT:

Zenun Pajaziti

114 Artikuj

Zgjedhjet në veri, LVV kërkon fillimisht largim të masave, PDK thotë se s’do të jenë bllokues

Zgjedhjet në veri, LVV kërkon fillimisht largim të masave, PDK thotë se s’do të jenë bllokues

Kosovë
Pajaziti: S’do të përdorim dhunë për të rrëzuar Kurtin

Pajaziti: S’do të përdorim dhunë për të rrëzuar Kurtin

Politikë
Pajaziti për situatën në veri: Kurti hyri në zinxhir të veprimeve të gabueshme

Pajaziti për situatën në veri: Kurti hyri në zinxhir të veprimeve të gabueshme

Kosovë
Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Kosovë
Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Kosovë
Rasti “Pronto”, sot shpallet aktgjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve

Rasti “Pronto”, sot shpallet aktgjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve

Kosovë
Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Kosovë
Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Afera “Pronto”, Zenun Pajaziti: Është për keqardhje nga ana e prokurores që dy vite mos me pas ndonjë pyetje në lidhje me inkriminimin tim

Afera “Pronto”, Zenun Pajaziti: Është për keqardhje nga ana e prokurores që dy vite mos me pas ndonjë pyetje në lidhje me inkriminimin tim

Kosovë
Kryetari i PDK-së në Drenas dëshmitar në gjykimin ndaj Adem Grabovcit, Besim Beqajt, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve

Kryetari i PDK-së në Drenas dëshmitar në gjykimin ndaj Adem Grabovcit, Besim Beqajt, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve

Kosovë
Pesë ish-deputetë mbeten jashtë listës së PDK-së për zgjedhjet e tetorit

Pesë ish-deputetë mbeten jashtë listës së PDK-së për zgjedhjet e tetorit

Kosovë
Pajaziti: Zgjedhjet e reja nuk e zgjidhin asnjë problem në Kosovë

Pajaziti: Zgjedhjet e reja nuk e zgjidhin asnjë problem në Kosovë

Kosovë
Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Kosovë
Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Komisionet Hetimore, pengje të agjendave partiake

Komisionet Hetimore, pengje të agjendave partiake

Kosovë
Zenun Pajaziti kërkon që ministria e Diasporës të bartet në Gjilan

Zenun Pajaziti kërkon që ministria e Diasporës të bartet në Gjilan

Kosovë
Konfirmohet aktakuza ndaj të akuzuarve për rastin “Pronto”

Konfirmohet aktakuza ndaj të akuzuarve për rastin “Pronto”

Kosovë
Tragjedia në Gjilan, kërkohet ndihma e Qeverisë

Tragjedia në Gjilan, kërkohet ndihma e Qeverisë

Kosovë
Përfaqësuesit e partive politike tregojnë nëse janë opsion real zgjedhjet e parakohshme

Përfaqësuesit e partive politike tregojnë nëse janë opsion real zgjedhjet e parakohshme

Politikë
Zgjidhja për taksën, në dorën e PDK-së

Zgjidhja për taksën, në dorën e PDK-së

Kosovë
Avokatët në rastin ‘Pronto’: Aktakuza u ngrit si rezultat i presionit mediatik

Avokatët në rastin ‘Pronto’: Aktakuza u ngrit si rezultat i presionit mediatik

Kosovë
Të akuzuarit dhe avokatët kundërshtojnë akuzat në rastin ‘Pronto’

Të akuzuarit dhe avokatët kundërshtojnë akuzat në rastin ‘Pronto’

Kosovë
Pajaziti paralajmëron zgjidhje për taksën ndaj Serbisë

Pajaziti paralajmëron zgjidhje për taksën ndaj Serbisë

Kosovë
Zeka reagon për mesazhet e Molliqajt në Kuvend, thotë se nuk ka shkelje të privatësisë

Zeka reagon për mesazhet e Molliqajt në Kuvend, thotë se nuk ka shkelje të privatësisë

Kosovë