LAJMI I FUNDIT:

Zemërimi

53 Artikuj

Të mos u mësosh fëmijëve se si të zemërohen është e gabuar – bëni të kundërtën dhe mësojini se nuk ka asgjë të keqe të zemërohen

Të mos u mësosh fëmijëve se si të zemërohen është e gabuar – bëni të kundërtën dhe mësojini se nuk ka asgjë të keqe të zemërohen

Këshilla për prindër
“Mos fillo me frazën e tretë”, një hile që të gjithë prindërit duhet t’u mësojnë fëmijëve

“Mos fillo me frazën e tretë”, një hile që të gjithë prindërit duhet t’u mësojnë fëmijëve

Këshilla për prindër
Forconi sistemin imunitar nga komoditeti i shtëpisë tuaj

Forconi sistemin imunitar nga komoditeti i shtëpisë tuaj

Mjekësi alternative
Në karantinë me prindërit: 10 situata nga të cilat s’shpëtoni dot

Në karantinë me prindërit: 10 situata nga të cilat s’shpëtoni dot

Këshilla dhe arsye
Zemërimi shkakton sulm në zemër?

Zemërimi shkakton sulm në zemër?

Shëndetësi Lajme
Studim: Asnjëherë mos shkoni të flini kur jeni të zemëruar!

Studim: Asnjëherë mos shkoni të flini kur jeni të zemëruar!

Këshilla mjekësore
Si ta çlironi mendjen nga mendimet negative

Si ta çlironi mendjen nga mendimet negative

Psikologji
Katër truqet për menaxhimin e zemërimit që ju qetësojnë shpejt

Katër truqet për menaxhimin e zemërimit që ju qetësojnë shpejt

Të tjera
Katër situatat kur është më mirë të kafshoni buzët

Katër situatat kur është më mirë të kafshoni buzët

Lifestyle
Zemërimi dhe nervoza ju shtojnë peshë – shkenca shpjegon se si!

Zemërimi dhe nervoza ju shtojnë peshë – shkenca shpjegon se si!

Këshilla mjekësore
Shtypja e emocioneve të pikëllimit dhe zemërimit shpie në këto sëmundje

Shtypja e emocioneve të pikëllimit dhe zemërimit shpie në këto sëmundje

Të tjera
Si ta qetësoni zemërimin e vogëlushit

Si ta qetësoni zemërimin e vogëlushit

Psikologji
Si e shfaqin kulmin e zemërimit shenjat e horoskopit

Si e shfaqin kulmin e zemërimit shenjat e horoskopit

Lifestyle
Inati po ju shëndosh? Ç’thotë shkenca për zemërimin!

Inati po ju shëndosh? Ç’thotë shkenca për zemërimin!

Psikologji
Nga humbja e interesit për seks e deri te vetëmjekimi me alkool – shenjat që tregojnë se mashkulli është në depresion

Nga humbja e interesit për seks e deri te vetëmjekimi me alkool – shenjat që tregojnë se mashkulli është në depresion

Këshilla mjekësore
Ai ju ka tradhtuar me mikeshën tuaj? Katër mënyra si të ringriheni

Ai ju ka tradhtuar me mikeshën tuaj? Katër mënyra si të ringriheni

Këshilla dhe arsye
Këto lloje të ndjenjave mund të shkaktojnë sëmundje serioze!

Këto lloje të ndjenjave mund të shkaktojnë sëmundje serioze!

Këshilla mjekësore
Ndieni zemërim dhe hidhërim gjatë gjithë kohës? Mbase vetë jeni fajtori për këtë, sepse keni shprehi të keqe

Ndieni zemërim dhe hidhërim gjatë gjithë kohës? Mbase vetë jeni fajtori për këtë, sepse keni shprehi të keqe

Shëndetësi Lajme
A ndiheni e sigurt në marrëdhënien tuaj?

A ndiheni e sigurt në marrëdhënien tuaj?

Këshilla dhe arsye
Nëse partnerja është e zemëruar, këtë gjë mos ia thoni asnjëherë

Nëse partnerja është e zemëruar, këtë gjë mos ia thoni asnjëherë

Në çift
Tregimi që ju mëson si të ballafaqoheni me inatin e tjerëve

Tregimi që ju mëson si të ballafaqoheni me inatin e tjerëve

Këshilla Lifestyle
Thuhet që është dukuri e rrallë, por çdo e dyta femër vuan nga depresioni pas seksit?

Thuhet që është dukuri e rrallë, por çdo e dyta femër vuan nga depresioni pas seksit?

Këshilla dhe arsye
Si e ndryshon martesën lindja e fëmijës së parë?

Si e ndryshon martesën lindja e fëmijës së parë?

Në çift
Femrat kanë nevojë për më shumë gjumë sepse truri i tyre punon më shumë, thotë shkenca

Femrat kanë nevojë për më shumë gjumë sepse truri i tyre punon më shumë, thotë shkenca

Femra