LAJMI I FUNDIT:

Yll Buleshkaj

29 Artikuj

(Mos)deklarimi i pasurisë, mbi 60 kallëzime penale ndaj zyrtarëve publikë për këtë vit

(Mos)deklarimi i pasurisë, mbi 60 kallëzime penale ndaj zyrtarëve publikë për këtë vit

Financa
Edhe një javë deri në mbylljen e afatit për deklarimin e pasurisë, 2 mijë zyrtarë ende nuk e kanë filluar këtë proces

Edhe një javë deri në mbylljen e afatit për deklarimin e pasurisë, 2 mijë zyrtarë ende nuk e kanë filluar këtë proces

Financa
Buleshkaj: Agjencia Kundër Korrupsionit nuk mund të hetojë pasurinë e zyrtarëve jashtë Kosovës

Buleshkaj: Agjencia Kundër Korrupsionit nuk mund të hetojë pasurinë e zyrtarëve jashtë Kosovës

Financa
Kurti dhe Buleshkaj diskutojnë strategjinë antikorrupsion

Kurti dhe Buleshkaj diskutojnë strategjinë antikorrupsion

Kosovë
Drejtori i Antikorrupsionit: Nuk kemi pasur nevojë ta intervistojmë Martin Berishajn

Drejtori i Antikorrupsionit: Nuk kemi pasur nevojë ta intervistojmë Martin Berishajn

Kosovë
Doganierë, inspektorë dhe policë hetues do të obligohen të deklarojnë pasurinë

Doganierë, inspektorë dhe policë hetues do të obligohen të deklarojnë pasurinë

Kosovë
Letra e sinjalizuesit për parregullsi, BQK fton publikisht organet përgjegjëse të hetojnë rastin

Letra e sinjalizuesit për parregullsi, BQK fton publikisht organet përgjegjëse të hetojnë rastin

Ekonomi
Sinjalizuesi i shkruan Agjencisë kundër korrupsionit, pretendon shkelje të shumta në BQK  

Sinjalizuesi i shkruan Agjencisë kundër korrupsionit, pretendon shkelje të shumta në BQK  

Financa
Agjencia Kundër Korrupsionit nis verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj

Agjencia Kundër Korrupsionit nis verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj

Kosovë
Buleshkaj nuk komenton interpretimin e Agjencisë Antikorrupsion për shtatë pozitat e punës së Kryeprokurorit Lumezi

Buleshkaj nuk komenton interpretimin e Agjencisë Antikorrupsion për shtatë pozitat e punës së Kryeprokurorit Lumezi

Drejtësi
AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

Kosovë
Nga 4,737 zyrtarë publikë, deklarimin e pasurisë e kanë bërë 1,581 ose 33.14 për qind

Nga 4,737 zyrtarë publikë, deklarimin e pasurisë e kanë bërë 1,581 ose 33.14 për qind

Kosovë
​Szunyog shpreh gatishmërinë për ta mbështetur AKK-së në luftimin e korrupsionit

​Szunyog shpreh gatishmërinë për ta mbështetur AKK-së në luftimin e korrupsionit

Kosovë
Kurti për raportin e Transparency International: Zotimi ynë për luftimin e korrupsionit po jep sinjale optimiste

Kurti për raportin e Transparency International: Zotimi ynë për luftimin e korrupsionit po jep sinjale optimiste

Kosovë
Ambasada britanike mirëpret zgjedhjen e Yll Buleshkajt në krye të Agjencisë Kundër Korrupsionit

Ambasada britanike mirëpret zgjedhjen e Yll Buleshkajt në krye të Agjencisë Kundër Korrupsionit

Kosovë
​Yll Buleshkaj zgjidhet drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsion

​Yll Buleshkaj zgjidhet drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsion

Kosovë
Balotazhin e nesërm do ta monitorojnë 10,510 vëzhgues

Balotazhin e nesërm do ta monitorojnë 10,510 vëzhgues

Kosovë
Monitoruesit nga shoqëria civile thonë se partitë po i fshehin donacionet për të shpërblyer financuesit

Monitoruesit nga shoqëria civile thonë se partitë po i fshehin donacionet për të shpërblyer financuesit

Politikë
KQZ-së i kërkohet t’i ndërrojë 30 qendra të vendvotimit ku po zhvillohet vaksinimi

KQZ-së i kërkohet t’i ndërrojë 30 qendra të vendvotimit ku po zhvillohet vaksinimi

Kosovë
​Partive politike pritet t’i auditohen financat për tri vjetët e fundit

​Partive politike pritet t’i auditohen financat për tri vjetët e fundit

Politikë
Buleshkaj: Nuk patëm kohë, andaj rekomanduam certifikimin e të gjithë kandidatëve

Buleshkaj: Nuk patëm kohë, andaj rekomanduam certifikimin e të gjithë kandidatëve

Kosovë
Reforma zgjedhore, a është prioritet në programet e partive politike?

Reforma zgjedhore, a është prioritet në programet e partive politike?

Kosovë
LVV, AAK dhe Nisma nuk i kanë zëvendësuar kandidatët në lista

LVV, AAK dhe Nisma nuk i kanë zëvendësuar kandidatët në lista

Kosovë
Buleshkaj i përgjigjet përfaqësuesit të PDK-së: Po e luani rolin e prokurorit dhe gjykatësit

Buleshkaj i përgjigjet përfaqësuesit të PDK-së: Po e luani rolin e prokurorit dhe gjykatësit

Kosovë