LAJMI I FUNDIT:

Xhevat Krasniqi

30 Artikuj

Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

Drejtësi
Rasti i profesorit Krasniqi, sot sërish aksion protestues para rektoratit të UP-së

Rasti i profesorit Krasniqi, sot sërish aksion protestues para rektoratit të UP-së

Kosovë
Ish-Avokati i Popullit për rastin e dyshuar të ngacmimit seksual në UP: Nuk u trajtua si duhet nga aspekti ligjor

Ish-Avokati i Popullit për rastin e dyshuar të ngacmimit seksual në UP: Nuk u trajtua si duhet nga aspekti ligjor

Kosovë
Ngacmimet seksuale, Salihaj: Në vitet e 70-a profesorët e UP-së kishin shtretër nëpër kabinetet e tyre

Ngacmimet seksuale, Salihaj: Në vitet e 70-a profesorët e UP-së kishin shtretër nëpër kabinetet e tyre

Arsim
Suspendimi i profesorit Krasniqi pas akuzave për ngacmim seksual, dekani i Fakultetit të Edukimit tregon detaje të vendimit

Suspendimi i profesorit Krasniqi pas akuzave për ngacmim seksual, dekani i Fakultetit të Edukimit tregon detaje të vendimit

Arsim
Pasuria e profesorit të suspenduar Xhevat Krasniqi: Mbi 160 mijë euro para të gatshme, 150 mijë euro pasuri të paluajtshme

Pasuria e profesorit të suspenduar Xhevat Krasniqi: Mbi 160 mijë euro para të gatshme, 150 mijë euro pasuri të paluajtshme

Kosovë
Pas suspendimit nga UP-ja, prokuroria inicion rast ndaj profesorit Xhevat Krasniqi për veprën penale “ngacmim seksual”

Pas suspendimit nga UP-ja, prokuroria inicion rast ndaj profesorit Xhevat Krasniqi për veprën penale “ngacmim seksual”

Drejtësi
UP-ja pezullon nga puna profesorin Xhevat Krasniqi që dyshohet për ngacmim seksual

UP-ja pezullon nga puna profesorin Xhevat Krasniqi që dyshohet për ngacmim seksual

Kosovë
Këshilli i Etikës rekomandon pezullimin e punës së Xhevat Krasniqit nën dyshimin për ngacmim seksual

Këshilli i Etikës rekomandon pezullimin e punës së Xhevat Krasniqit nën dyshimin për ngacmim seksual

Kosovë
​“Skenë krimi mos kalo”, vendosen shirita te zyra e profesorit që po akuzohet për ngacmim seksual

​“Skenë krimi mos kalo”, vendosen shirita te zyra e profesorit që po akuzohet për ngacmim seksual

Kosovë
“Pranoje kush je, më ke thënë a dëshiron me t’bo masazh”, studentja ballafaqohet me profesorin Xhevat Krasniqi

“Pranoje kush je, më ke thënë a dëshiron me t’bo masazh”, studentja ballafaqohet me profesorin Xhevat Krasniqi

Kosovë
​Protesta e studentëve vazhdon në sallën ndaj profesorit Krasniqi, aty hyn edhe policia

​Protesta e studentëve vazhdon në sallën ndaj profesorit Krasniqi, aty hyn edhe policia

Kosovë
Aktivistët e Lëvizjes Feministe Studentore ndërpresin ligjëratën e profesorit Krasniqi, ky i fundit thërret Policinë

Aktivistët e Lëvizjes Feministe Studentore ndërpresin ligjëratën e profesorit Krasniqi, ky i fundit thërret Policinë

Kosovë
Rasti i profesorit Krasniqi, UP: Po ndjekim me vëmendje reagimet rreth pretendimeve për ngacmim seksual

Rasti i profesorit Krasniqi, UP: Po ndjekim me vëmendje reagimet rreth pretendimeve për ngacmim seksual

Kosovë
Dyshimet për ngacmime seksuale nga profesori Krasniqi, studentët bllokojnë derën dhe nuk i lejojnë të dalin anëtarët e Këshillit të Etikës të UP-së

Dyshimet për ngacmime seksuale nga profesori Krasniqi, studentët bllokojnë derën dhe nuk i lejojnë të dalin anëtarët e Këshillit të Etikës të UP-së

Kosovë
Ish-studenti i Edukimit për profesorin Xhevat Krasniqi: I tha studentes “s’paske mësuar por të pimë kafe, e zgjidhim ndryshe”

Ish-studenti i Edukimit për profesorin Xhevat Krasniqi: I tha studentes “s’paske mësuar por të pimë kafe, e zgjidhim ndryshe”

Arsim
Manxhuka-Kerliu për rastin e ngacmimit seksual të profesorit Xhevat Krasniqi: Unë e informova Rektorin dhe Dekanin e Fakultetit të Edukimit

Manxhuka-Kerliu për rastin e ngacmimit seksual të profesorit Xhevat Krasniqi: Unë e informova Rektorin dhe Dekanin e Fakultetit të Edukimit

Arsim
Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, Prokuroria e autorizon policinë të ndërmarrë veprime hetimore

Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, Prokuroria e autorizon policinë të ndërmarrë veprime hetimore

Drejtësi
Lëvizja Feministe Studentore ironizon me anëtarët e Këshillit të Etikës, tregojnë se nga protesta e së enjtes u lënduan disa aktivistë

Lëvizja Feministe Studentore ironizon me anëtarët e Këshillit të Etikës, tregojnë se nga protesta e së enjtes u lënduan disa aktivistë

Elfije Boletini
“Në konsultime u dasht me hy vetë e dyta” – rrëfimi i ish-studentes e cila thotë se u ngacmua nga profesori Krasniqi

“Në konsultime u dasht me hy vetë e dyta” – rrëfimi i ish-studentes e cila thotë se u ngacmua nga profesori Krasniqi

Kosovë
Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, UP: Këshilli i Etikës po e trajton rastin, e refuzon presionin

Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, UP: Këshilli i Etikës po e trajton rastin, e refuzon presionin

Kosovë
Lirohet aktivisti Rron Gjinovci

Lirohet aktivisti Rron Gjinovci

Kosovë
​Tensione në protestën para Rektoratit, arrestohet Rron Gjinovci

​Tensione në protestën para Rektoratit, arrestohet Rron Gjinovci

Kosovë
Kërkohet përjashtimi i profesorit Krasniqi i dyshuar për ngacmim seksual, Lëvizja Feministe Studentore paralajmëron për të enjten protestë gjithë-ditore dhe bllokadë

Kërkohet përjashtimi i profesorit Krasniqi i dyshuar për ngacmim seksual, Lëvizja Feministe Studentore paralajmëron për të enjten protestë gjithë-ditore dhe bllokadë

Arsim


mob5