Winnie Harlow

Winnie Harlow

Chantelle Whitney Brown-Young (e lindur më 27 korrik 1994), e njohur profesionalisht si Winnie Harlow, është një modele kanadeze e modës dhe zëdhënëse publike për sëmundjen e lëkurës ‘vitiligo’.

28 Artikuj