LAJMI I FUNDIT:

Windows 10

31 Artikuj

31 janari do të jetë dita e fundit – Microsoft do të ndalojë shitjen e Windows 10

31 janari do të jetë dita e fundit – Microsoft do të ndalojë shitjen e Windows 10

Aplikacione
Windows 11 dhe Windows 10 nuk mund të shkarkohen më në Rusi

Windows 11 dhe Windows 10 nuk mund të shkarkohen më në Rusi

Lajme Teknologji
Microsoft tregon se cili sistem operativ po mirëpritet – Windows 10 apo Windows 11

Microsoft tregon se cili sistem operativ po mirëpritet – Windows 10 apo Windows 11

Internet
Microsoft i bashkohet Apple, bëhet kompania me vlerën e tregut prej 2,000,000,000,000 dollarësh

Microsoft i bashkohet Apple, bëhet kompania me vlerën e tregut prej 2,000,000,000,000 dollarësh

Botë
Microsoft njofton datën kur do t’i jep fund mbështetjes për Windows 10

Microsoft njofton datën kur do t’i jep fund mbështetjes për Windows 10

Aplikacione
Ikona e Windows 95 hyn në histori

Ikona e Windows 95 hyn në histori

Internet
Windows 10 mundëson përdorimin e aplikacioneve Android

Windows 10 mundëson përdorimin e aplikacioneve Android

Lajme Teknologji
Microsoft po shtyn Windows Update 10 May 2020 për më shumë përdorues

Microsoft po shtyn Windows Update 10 May 2020 për më shumë përdorues

Lajme Teknologji
Windows 10 ka një menu të re Start dhe është absolutisht mahnitëse

Windows 10 ka një menu të re Start dhe është absolutisht mahnitëse

Internet
Përditësimi i ri i Windows 10 paralizon printerët

Përditësimi i ri i Windows 10 paralizon printerët

Internet
Paralajmërimi i Windows 10: Nëse e keni humbur këtë përditësim, kompjuteri juaj është në rrezik serioz

Paralajmërimi i Windows 10: Nëse e keni humbur këtë përditësim, kompjuteri juaj është në rrezik serioz

Internet
Përdoruesit e Windows 10 marrin një shfletues të ri Edge

Përdoruesit e Windows 10 marrin një shfletues të ri Edge

Internet
Shfaqet më në fund dukja e qytetit të ri dhe betejave që zhvillohen në “Age of Empires IV”

Shfaqet më në fund dukja e qytetit të ri dhe betejave që zhvillohen në “Age of Empires IV”

Lojëra
Windows 10 përdoret aktualisht në mbi 900 milionë pajisje

Windows 10 përdoret aktualisht në mbi 900 milionë pajisje

Lajme Teknologji
Tableti i palosshëm Microsoft Surface pritet të lansohet vitin e ardhshëm

Tableti i palosshëm Microsoft Surface pritet të lansohet vitin e ardhshëm

Lajme Teknologji
Windows 10 lufton kundër rrjeteve të pasigurta Wi-Fi

Windows 10 lufton kundër rrjeteve të pasigurta Wi-Fi

Lajme Teknologji
Pas Instagramit, Facebook dhe Messenger poashtu po hiqen nga Windows 10

Pas Instagramit, Facebook dhe Messenger poashtu po hiqen nga Windows 10

Aplikacione
Instagram për Windows 10 do të ndërpritet më 10 prill

Instagram për Windows 10 do të ndërpritet më 10 prill

Aplikacione
Windows 10 ofron mundësinë e shtyrjes së përditësimeve deri në 35 ditë (Foto)

Windows 10 ofron mundësinë e shtyrjes së përditësimeve deri në 35 ditë (Foto)

Këshilla Teknologjike
Viruset mund të infektojnë miliona kompjuterë gjatë vitit që vjen, kur Microsoft ndalon mbështetjen për Windows 7 (Foto)

Viruset mund të infektojnë miliona kompjuterë gjatë vitit që vjen, kur Microsoft ndalon mbështetjen për Windows 7 (Foto)

Aplikacione
Microsoft shton aplikacionin e ri për video, pa paralajmërim

Microsoft shton aplikacionin e ri për video, pa paralajmërim

Lajme Teknologji
Windows 10 tejkalon Windows 7 edhe në sektorin e biznesit

Windows 10 tejkalon Windows 7 edhe në sektorin e biznesit

Lajme Teknologji
Hakerët rusë po hedhin viruse në Windows 10

Hakerët rusë po hedhin viruse në Windows 10

Lajme Teknologji
Windows 10 përballet me virusin që bën pajisjen tuaj të papërdorshme

Windows 10 përballet me virusin që bën pajisjen tuaj të papërdorshme

Lajme Teknologji