LAJMI I FUNDIT:

William Walker

119 Artikuj

American School of Kosova shkëlqen me brezin e 20-të të diplomuarve, prindërit shfaqin emocione dhe krenari

American School of Kosova shkëlqen me brezin e 20-të të diplomuarve, prindërit shfaqin emocione dhe krenari

Elfije Boletini
Kurti për William Walker: Në kohët tona më të errëta, i tregoi botës të vërtetën për regjimin e Millosheviqit

Kurti për William Walker: Në kohët tona më të errëta, i tregoi botës të vërtetën për regjimin e Millosheviqit

Kosovë
Walker: Kosova është storie suksesi, meritat i takojnë popullit të saj

Walker: Kosova është storie suksesi, meritat i takojnë popullit të saj

Kosovë
Emocione dhe solidaritet – Walker, Osmani e Begaj takime të ngrohta me qytetarët

Emocione dhe solidaritet – Walker, Osmani e Begaj takime të ngrohta me qytetarët

Kosovë
Shtroi darkë për Wallkerin, Robertsonin, Begajn dhe Mesiqin, Kurti: E kanë ndihmuar Kosovën

Shtroi darkë për Wallkerin, Robertsonin, Begajn dhe Mesiqin, Kurti: E kanë ndihmuar Kosovën

Kosovë
U martua para dy ditësh, Walker thotë se martesa e tij në moshën 89 vjeçare vjen pas 10 vitesh që i vdiq gruaja

U martua para dy ditësh, Walker thotë se martesa e tij në moshën 89 vjeçare vjen pas 10 vitesh që i vdiq gruaja

Kosovë
Dëshira e William Walker: Kur të vdes, dua të varrosem në Kosovë

Dëshira e William Walker: Kur të vdes, dua të varrosem në Kosovë

Kosovë
Sveçla: Walker, zëri i së vërtetës për Reçakun

Sveçla: Walker, zëri i së vërtetës për Reçakun

Kosovë
Ishte zëri i masakrës së Reçakut, Walker: Kosova sot gëzon demokraci, falë sakrificës së shumë djemve

Ishte zëri i masakrës së Reçakut, Walker: Kosova sot gëzon demokraci, falë sakrificës së shumë djemve

Kosovë
​Kurti falënderon Walker për jehonën që i dha masakrës në Reçak

​Kurti falënderon Walker për jehonën që i dha masakrës në Reçak

Kosovë
​William Walker shpallet “Qytetar Nderi” i Vitisë

​William Walker shpallet “Qytetar Nderi” i Vitisë

Vitia
Walker kërkon hetim serioz ndaj KFOR-it: Ka zëra që thonë se ata negociuan dhe lejuan që sulmuesit të largoheshin

Walker kërkon hetim serioz ndaj KFOR-it: Ka zëra që thonë se ata negociuan dhe lejuan që sulmuesit të largoheshin

Kosovë
William Walker: Vuçiqi do duhej të ishte në Hagë, jo Thaçi

William Walker: Vuçiqi do duhej të ishte në Hagë, jo Thaçi

Kosovë
Walker: Presioni që po i bëhet Kosovës është i padrejtë, serbët vazhdojnë të marrin urdhra nga Beogradi

Walker: Presioni që po i bëhet Kosovës është i padrejtë, serbët vazhdojnë të marrin urdhra nga Beogradi

Politikë


mob5