LAJMI I FUNDIT:

Wess Mitchell

42 Artikuj

Mitchell: SHBA ka luajtur rol udhëheqës në zgjidhjen e kontestit në mes Greqisë dhe Maqedonisë

Mitchell: SHBA ka luajtur rol udhëheqës në zgjidhjen e kontestit në mes Greqisë dhe Maqedonisë

Amir Jakupi
Pacolli: SHBA-të do të qëndrojnë prapa Kosovës në secilin proces të shtet-ndërtimit

Pacolli: SHBA-të do të qëndrojnë prapa Kosovës në secilin proces të shtet-ndërtimit

Kosovë
Thaçi thotë se ka mbështetjen e Amerikës për fazën e fundit të dialogut me Serbinë

Thaçi thotë se ka mbështetjen e Amerikës për fazën e fundit të dialogut me Serbinë

Politikë
Wess Mitchell: Shtetet e Bashkuara po rrisin angazhimin në Ballkanin Perëndimor

Wess Mitchell: Shtetet e Bashkuara po rrisin angazhimin në Ballkanin Perëndimor

Kosovë
Mitchell: SHBA-të zhvillojnë diplomaci të heshtur për çështjen e emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë

Mitchell: SHBA-të zhvillojnë diplomaci të heshtur për çështjen e emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë

Maqedonia e Veriut
Mitchell dhe Vuçiq bisedojnë për arrestimin e Gjuriqit

Mitchell dhe Vuçiq bisedojnë për arrestimin e Gjuriqit

Kosovë
Optimizëm për zgjidhjen e kontestit me Greqinë

Optimizëm për zgjidhjen e kontestit me Greqinë

Politikë
Zyrtari i lartë amerikan ua thotë troç serbëve: Kosova ka të drejtë ta formojë ushtrinë

Zyrtari i lartë amerikan ua thotë troç serbëve: Kosova ka të drejtë ta formojë ushtrinë

Kosovë
Rikonfirmohet mbështetja amerikane për Maqedoninë (Video)

Rikonfirmohet mbështetja amerikane për Maqedoninë (Video)

Lirim Shabani
Sheshel: Zyrtari i lartë amerikan vjen me ultimatum në Serbi, për Kosovën

Sheshel: Zyrtari i lartë amerikan vjen me ultimatum në Serbi, për Kosovën

Kosovë
Ndihmës sekretari Wess Mitchell viziton Shkupin për të kumtuar porositë e SHBA-ve

Ndihmës sekretari Wess Mitchell viziton Shkupin për të kumtuar porositë e SHBA-ve

Lirim Shabani
Thaçi: Jemi të bekuar që kemi mbështetjen e plotë të SHBA-së

Thaçi: Jemi të bekuar që kemi mbështetjen e plotë të SHBA-së

Kosovë
Haradinaj: Jemi të përkushtuar për miqësi të përhershme me SHBA-të

Haradinaj: Jemi të përkushtuar për miqësi të përhershme me SHBA-të

Politikë
Mitchell: Nuk kam ardhur të shpalos ndonjë plan të ri për Kosovën (Video)

Mitchell: Nuk kam ardhur të shpalos ndonjë plan të ri për Kosovën (Video)

Politikë
Thaçi pas takimit me Mitchell: Askush nuk ka asnjë arsye që të vonojë votimin e demarkacionit

Thaçi pas takimit me Mitchell: Askush nuk ka asnjë arsye që të vonojë votimin e demarkacionit

Politikë
Ndihmës-sekretari i SHBA-së për çështje evropiane sot në Kosovë

Ndihmës-sekretari i SHBA-së për çështje evropiane sot në Kosovë

Kosovë
Wess Mitchell nesër viziton Kosovën, takon liderët e shtetit

Wess Mitchell nesër viziton Kosovën, takon liderët e shtetit

Kosovë
Haradinaj takon Mitchell – Roli amerikan në Ballkan, i domosdoshëm

Haradinaj takon Mitchell – Roli amerikan në Ballkan, i domosdoshëm

Politikë