LAJMI I FUNDIT:

Vrasje në Gllogjan

92 Artikuj

Dëshmitari thotë se në natën kritike e kishte parë në një kafiteri njërin nga të akuzuarit për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Dëshmitari thotë se në natën kritike e kishte parë në një kafiteri njërin nga të akuzuarit për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Drejtësi
“Ka vetu, e ka bo Zoti dritë dhe e kom pa atë njeri”, thotë dëshmitarja për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

“Ka vetu, e ka bo Zoti dritë dhe e kom pa atë njeri”, thotë dëshmitarja për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Drejtësi
“U shku me vra Ganinë”, dëshmitari tregon se çfarë dëgjoi ditën kur ndodhi vrasja e trefishtë në Gllogjan

“U shku me vra Ganinë”, dëshmitari tregon se çfarë dëgjoi ditën kur ndodhi vrasja e trefishtë në Gllogjan

Drejtësi
Gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, dëshmitari tregon se çka i kishte thënë i akuzuari në natën kritike

Gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, dëshmitari tregon se çka i kishte thënë i akuzuari në natën kritike

Drejtësi
Vrasja e trefishtë në Gllogjan, dëshmitarja okulare thotë se një person ka gjuajtur me armë drejt autobusit

Vrasja e trefishtë në Gllogjan, dëshmitarja okulare thotë se një person ka gjuajtur me armë drejt autobusit

Drejtësi
Vrasja e trefishtë në Gllogjan, rrëfim tronditës i nxënësve që ishin në autobusin e sulmuar

Vrasja e trefishtë në Gllogjan, rrëfim tronditës i nxënësve që ishin në autobusin e sulmuar

Drejtësi
Gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, dëshmon në gjykatë njëri nga nxënësit që ishte në autobus

Gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, dëshmon në gjykatë njëri nga nxënësit që ishte në autobus

Drejtësi
“Me çu djalin në shkollë e me të ardhë me arkivol nuk ish lehtë”, babai i 17-vjeçarit rrëfen për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

“Me çu djalin në shkollë e me të ardhë me arkivol nuk ish lehtë”, babai i 17-vjeçarit rrëfen për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Drejtësi
“Hakmarrje pa çarë kokën për pasojat”, nis gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

“Hakmarrje pa çarë kokën për pasojat”, nis gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Drejtësi
Mungesa e provave – anulohet seanca e fillestare ndaj tre të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Mungesa e provave – anulohet seanca e fillestare ndaj tre të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Drejtësi


mob5