LAJMI I FUNDIT:

Viva Fresh

16 Artikuj

Kurti me përfaqësues të kompanive vendore, diskutojnë për rolin e sektorit privat në zhvillimin ekonomik të vendit

Kurti me përfaqësues të kompanive vendore, diskutojnë për rolin e sektorit privat në zhvillimin ekonomik të vendit

Biznes
Krejt çka don, i ke n’telefon – lansohet aplikacioni “Viva Fresh”

Krejt çka don, i ke n’telefon – lansohet aplikacioni “Viva Fresh”

Marketing
Dëshironi që të keni dhëmbë të pastër dhe të shëndetshëm?

Dëshironi që të keni dhëmbë të pastër dhe të shëndetshëm?

Viva Fresh Store
Viva Fresh Store njofton qytetarët se nga sot çmimi i vajit do të jetë 1.95 Euro

Viva Fresh Store njofton qytetarët se nga sot çmimi i vajit do të jetë 1.95 Euro

Kosovë
Pamjet nga ajri tregojnë më së miri se sa i madh ishte zjarri në Viva Fresh Store në Ferizaj

Pamjet nga ajri tregojnë më së miri se sa i madh ishte zjarri në Viva Fresh Store në Ferizaj

Kosovë
Kaplohet nga zjarri ‘Viva Fresh Store’ në Ferizaj – policia jep detaje

Kaplohet nga zjarri ‘Viva Fresh Store’ në Ferizaj – policia jep detaje

Kosovë
Ngritët flamuri i zbritjeve në Viva Fresh Store

Ngritët flamuri i zbritjeve në Viva Fresh Store

Viva Fresh Store
16 vite sukses, 16 ditë Mega aksione!

16 vite sukses, 16 ditë Mega aksione!

Viva Fresh Store
A e dini se ku është BLACK FRIDAY i vërtet?!

A e dini se ku është BLACK FRIDAY i vërtet?!

Viva Fresh Store
Këta janë fituesit e javës së dytë “Kesh me Cash”!

Këta janë fituesit e javës së dytë “Kesh me Cash”!

Viva Fresh Store
Kesh me Cash në Viva Fresh!

Kesh me Cash në Viva Fresh!

Marketing
Po vjen edhe te Qafa!

Po vjen edhe te Qafa!

Marketing
Për një shtëpi të pastër –  a jeni gati për Javën e Pastrimit?

Për një shtëpi të pastër – a jeni gati për Javën e Pastrimit?

Viva Fresh Store
Naser Rafuna tashmë edhe “reper”, videoja e tij po bën xhiron në rrjetet sociale

Naser Rafuna tashmë edhe “reper”, videoja e tij po bën xhiron në rrjetet sociale

Viva Fresh Store
AKB: Zjarret e shpeshta në Kosovë po frikësojnë investitorët

AKB: Zjarret e shpeshta në Kosovë po frikësojnë investitorët

Biznes
Haradinaj: Industritë si Viva Fresh input i fortë për ekonominë e vendit

Haradinaj: Industritë si Viva Fresh input i fortë për ekonominë e vendit

Viva Fresh Store