LAJMI I FUNDIT:

Vithet

66 Artikuj

Për një linjë ëndrrash: Njëzet minuta nga ushtrimet më të mira për muskujt e kofshëve dhe vitheve

Për një linjë ëndrrash: Njëzet minuta nga ushtrimet më të mira për muskujt e kofshëve dhe vitheve

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Për këmbë të tonifikuara dhe vithe të forta: Mësoni të bëni saktë galiç të gjerë

Për këmbë të tonifikuara dhe vithe të forta: Mësoni të bëni saktë galiç të gjerë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Numri magjik: Matematika e thjeshtë zbulon se a keni vithe të përsosura!

Numri magjik: Matematika e thjeshtë zbulon se a keni vithe të përsosura!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Truku që po e përdorin femrat për të fituar vithe super të mëdha

Truku që po e përdorin femrat për të fituar vithe super të mëdha

Ndërtim i muskujve
Ushtrimi bindshëm më i mirë për eliminimin e celulitit të vitheve

Ushtrimi bindshëm më i mirë për eliminimin e celulitit të vitheve

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Do të keni përshtypjen sikur të gjithë muskujt po ju digjen!

Do të keni përshtypjen sikur të gjithë muskujt po ju digjen!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Dekolteja për të pasmet është në trend, por vetëm për më të guximshmet: Meshkujve do t’u bien nofullat, vajzat do të kënaqen!

Dekolteja për të pasmet është në trend, por vetëm për më të guximshmet: Meshkujve do t’u bien nofullat, vajzat do të kënaqen!

Moda
Këpucët ndikojnë në dukjen e vitheve

Këpucët ndikojnë në dukjen e vitheve

Keshilla Modë
Përse meshkujt vrapojnë pas prapanicës së femrës?

Përse meshkujt vrapojnë pas prapanicës së femrës?

Lifestyle
Çfarë forme i keni vithet, ashtu e keni edhe shëndetin

Çfarë forme i keni vithet, ashtu e keni edhe shëndetin

Të tjera
Gjashtë ushtrime të thjeshta para divanit do të ngrenë plotësisht vithet tuaja në vetëm tri javë

Gjashtë ushtrime të thjeshta para divanit do të ngrenë plotësisht vithet tuaja në vetëm tri javë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Teknikë vrapimi me të cilën mund të rritni dhe forconi vithet

Teknikë vrapimi me të cilën mund të rritni dhe forconi vithet

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Harrojini ushtrimet galiç: Këto tri ushtrime funksionojnë shumë herë më mirë për të pasmet!

Harrojini ushtrimet galiç: Këto tri ushtrime funksionojnë shumë herë më mirë për të pasmet!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Yndyra në vithe është e shëndetshme

Yndyra në vithe është e shëndetshme

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ushtrime pilates për humbje peshe dhe tendosje të këmbëve, si dhe formësimin e vitheve!

Ushtrime pilates për humbje peshe dhe tendosje të këmbëve, si dhe formësimin e vitheve!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Katër ushtrime të cilat ju nevojiten kundër vitheve të lëshuara!

Katër ushtrime të cilat ju nevojiten kundër vitheve të lëshuara!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Trajnim në shtëpi: Ushtrime me një top të vogël pilates për barkun dhe vithet

Trajnim në shtëpi: Ushtrime me një top të vogël pilates për barkun dhe vithet

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Me këtë trening muskujt e vitheve do t’ju rriten deri në maksimum!

Me këtë trening muskujt e vitheve do t’ju rriten deri në maksimum!

Ndërtim i muskujve
‘Krijuesi’ i vitheve më të bukura në botë: Fiton 20.000 dollarë në ditë, sepse e di sekretin e linjës perfekte

‘Krijuesi’ i vitheve më të bukura në botë: Fiton 20.000 dollarë në ditë, sepse e di sekretin e linjës perfekte

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Me ushtrime të thjeshta deri te vithet e rrumbullakosura: Për rezultate fantastike ju nevojiten vetëm 10 minuta në ditë!

Me ushtrime të thjeshta deri te vithet e rrumbullakosura: Për rezultate fantastike ju nevojiten vetëm 10 minuta në ditë!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Galiç mund të bëni edhe në dhomë: Nuk ka ushtrim më të mirë për vithe dhe këmbë

Galiç mund të bëni edhe në dhomë: Nuk ka ushtrim më të mirë për vithe dhe këmbë

Këshilla dhe arsye
Kjo është metoda më e mirë për të djegur dhjamin në pjesën e brendshme të kofshëve

Kjo është metoda më e mirë për të djegur dhjamin në pjesën e brendshme të kofshëve

Fitnes në shtëpi
Harroni pozicionet galiç: Ky ushtrim ngre dhe tendos vithet për një kohë të shkurtër!

Harroni pozicionet galiç: Ky ushtrim ngre dhe tendos vithet për një kohë të shkurtër!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Mësoni çfarë zbulon forma e fundshpinës për shëndetin tuaj

Mësoni çfarë zbulon forma e fundshpinës për shëndetin tuaj

Kujdesi për lëkurën dhe trupin