LAJMI I FUNDIT:

Visametric

14 Artikuj

Nga vizita e senatorëve amerikanë, rasti VisaMetric, e deri në tensionimin e situatës në veri – lajmet që shënuan javën

Nga vizita e senatorëve amerikanë, rasti VisaMetric, e deri në tensionimin e situatës në veri – lajmet që shënuan javën

Besnike Salihu
Rasti i VisaMetric, deklarohet Ambasada gjermane në Prishtinë

Rasti i VisaMetric, deklarohet Ambasada gjermane në Prishtinë

Kosovë
Gjykata ia vendos drejtorit të VisaMetric masën e dorëzanisë prej 15 mijë eurove

Gjykata ia vendos drejtorit të VisaMetric masën e dorëzanisë prej 15 mijë eurove

Kosovë
Pas VisaMetric, a ka kompani tjera që marrin para e kanë çmime të larta për shërbime postare?

Pas VisaMetric, a ka kompani tjera që marrin para e kanë çmime të larta për shërbime postare?

Kosovë
Çështja e “VisaMetric”, flet qytetari i dëmtuar: Paguam nga Gjermania, përsëritëm pagesën prej 120 eurove edhe në Kosovë

Çështja e “VisaMetric”, flet qytetari i dëmtuar: Paguam nga Gjermania, përsëritëm pagesën prej 120 eurove edhe në Kosovë

Sociale
Ndalohet për 48 orë drejtori i ”VisaMetric”, shtetas turk

Ndalohet për 48 orë drejtori i ”VisaMetric”, shtetas turk

Drejtësi
Takimi pa rezultate në Bruksel, vendimi i Gjykatës Komerciale në favor të qytetarëve dhe ceremonia e betimit të kryetarit në veri të Mitrovicës – lajmet e javës

Takimi pa rezultate në Bruksel, vendimi i Gjykatës Komerciale në favor të qytetarëve dhe ceremonia e betimit të kryetarit në veri të Mitrovicës – lajmet e javës

Besnike Salihu
Prokuroria e Prishtinës pranon kallëzim penal ndaj “VisaMetric”

Prokuroria e Prishtinës pranon kallëzim penal ndaj “VisaMetric”

Kosovë
A do t’ju kthehen mjetet qytetarëve që paguan nga 30 euro në “VisaMetric”? Flet avokati Abdullahu

A do t’ju kthehen mjetet qytetarëve që paguan nga 30 euro në “VisaMetric”? Flet avokati Abdullahu

Elfije Boletini
Kryeziu: Serbia vazhdon të jetë dekonstruktive, BE t’i kërkojë llogari

Kryeziu: Serbia vazhdon të jetë dekonstruktive, BE t’i kërkojë llogari

Kosovë
“VisaMetric” pranon vendimin e Gjykatës – qytetarët nuk do të paguajnë më nga 30 euro për të marrë pasaportën në shtëpi

“VisaMetric” pranon vendimin e Gjykatës – qytetarët nuk do të paguajnë më nga 30 euro për të marrë pasaportën në shtëpi

Mirjeta Hajzeraj
Gjykata Komerciale ia dërgon vendimin “VisaMetric”, i ndalohet të merr nga 30 euro për shërbime postare

Gjykata Komerciale ia dërgon vendimin “VisaMetric”, i ndalohet të merr nga 30 euro për shërbime postare

Mirjeta Hajzeraj
Qytetarët vazhdojnë të paguajnë nga 30 euro shërbim postar, avokatët flasin për rastin e ‘VisaMetric’

Qytetarët vazhdojnë të paguajnë nga 30 euro shërbim postar, avokatët flasin për rastin e ‘VisaMetric’

Mirjeta Hajzeraj
Për dërgesën postare të pasaportës që kushton 10 euro, Visametric ua merr qytetarëve 30 euro

Për dërgesën postare të pasaportës që kushton 10 euro, Visametric ua merr qytetarëve 30 euro

Ekonomi