LAJMI I FUNDIT:

Visa

13 Artikuj

Visa dhe MasterCard pezullojnë punën në Rusi

Visa dhe MasterCard pezullojnë punën në Rusi

Botë
Studimi nga VISA: 1 në 10 konsumatorë në Kosovë kryen pagesa nga celulari

Studimi nga VISA: 1 në 10 konsumatorë në Kosovë kryen pagesa nga celulari

Marketing
Goldman Sachs do të fillojë të ofrojë Bitcoin për klientët e saj

Goldman Sachs do të fillojë të ofrojë Bitcoin për klientët e saj

Botë
PayPal fillon shërbimin për bërjen e pagesave me kriptovaluta

PayPal fillon shërbimin për bërjen e pagesave me kriptovaluta

Botë
Visa pritet të lejoj bërjen e pagesave me kriptovaluta

Visa pritet të lejoj bërjen e pagesave me kriptovaluta

Botë
Sondazh: Në Shqipëri gati 60 përqind e atyre që kanë kartelë banke blejnë online  – “dërgesa falas”, motivi kryesor që do t’i rriste blerjet

Sondazh: Në Shqipëri gati 60 përqind e atyre që kanë kartelë banke blejnë online – “dërgesa falas”, motivi kryesor që do t’i rriste blerjet

Marketing
Bankat qendrore po mendojnë një botë pa kartëmonedha

Bankat qendrore po mendojnë një botë pa kartëmonedha

Financa
Edhe eBay tërhiqet nga projekti për kriptovalutën Libra

Edhe eBay tërhiqet nga projekti për kriptovalutën Libra

Financa
Pas PayPal, kriptovalutën Libra e braktis edhe Visa e MasterCard

Pas PayPal, kriptovalutën Libra e braktis edhe Visa e MasterCard

Financa
Amazon shpallet marka më e vlefshme në botë

Amazon shpallet marka më e vlefshme në botë

Biznes
Visa lanson produktin e ri që përdor teknologjinë Blockchain

Visa lanson produktin e ri që përdor teknologjinë Blockchain

Financa
Kriptovaluta që Facebook e lanson javën që vjen, do të mbështetet nga Visa, Mastercard dhe Uber

Kriptovaluta që Facebook e lanson javën që vjen, do të mbështetet nga Visa, Mastercard dhe Uber

Media Sociale
Këto janë 10 kompanitë me vlerën më të madhe në botë (Foto)

Këto janë 10 kompanitë me vlerën më të madhe në botë (Foto)

Financa