LAJMI I FUNDIT:

Vettingu

140 Artikuj

Vettingu dhe Byroja Shtetërore, Kurti: Kanë mbetur të bllokuara në Gjykatën Kushtetuese, ende s’ka vendim

Vettingu dhe Byroja Shtetërore, Kurti: Kanë mbetur të bllokuara në Gjykatën Kushtetuese, ende s’ka vendim

Drejtësi
Haxhiu takon zyrtarin nga BE, flasin për reformat në drejtësi dhe zhvillimet e fundit në veri

Haxhiu takon zyrtarin nga BE, flasin për reformat në drejtësi dhe zhvillimet e fundit në veri

Kosovë
Haxhiu për Projektligjin e Byrosë: Po bëhet rezistencë e madhe për të penguar reformat në drejtësi

Haxhiu për Projektligjin e Byrosë: Po bëhet rezistencë e madhe për të penguar reformat në drejtësi

Elfije Boletini
Vettingu, premtim i parealizuar në Maqedoninë e Veriut

Vettingu, premtim i parealizuar në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Kurti për vettingun: Ndryshe nga Shqipëria, ne do të konfiskojmë pasuritë e gjyqtarëve dhe prokurorëve të korruptuar

Kurti për vettingun: Ndryshe nga Shqipëria, ne do të konfiskojmë pasuritë e gjyqtarëve dhe prokurorëve të korruptuar

Kosovë
Haxhiu thotë se vettingun do ta bëjnë edhe në polici: MPB-ja ka formuar grupin punues

Haxhiu thotë se vettingun do ta bëjnë edhe në polici: MPB-ja ka formuar grupin punues

Kosovë
Vettingu në Shqipëri – më shumë se gjysma e prokurorëve dhe gjykatësve kanë dalë nga sistemi

Vettingu në Shqipëri – më shumë se gjysma e prokurorëve dhe gjykatësve kanë dalë nga sistemi

Shqipëri
Rrustemi: Vettingu në drejtësi nuk ka alternativë

Rrustemi: Vettingu në drejtësi nuk ka alternativë

Kosovë
KPK deklarohet për Opinionin e Komisionit të Venecias për çështjen e vettingut

KPK deklarohet për Opinionin e Komisionit të Venecias për çështjen e vettingut

Drejtësi
Selimi takohet me Kurtin, i jep përkrahjen e AAK-së për vettingun

Selimi takohet me Kurtin, i jep përkrahjen e AAK-së për vettingun

Politikë
Sallahu për Vettingun dhe Byronë: Jemi të hapur për bashkëpunim me të gjithë

Sallahu për Vettingun dhe Byronë: Jemi të hapur për bashkëpunim me të gjithë

Drejtësi
Haxhiu për Vettingun: Do të fillojmë nga krerët e institucioneve të drejtësisë

Haxhiu për Vettingun: Do të fillojmë nga krerët e institucioneve të drejtësisë

Kosovë
Haxhiu thotë se kanë marr dritë të gjelbër për Vettingun: Nga sot Kosova fillon një epokë të re

Haxhiu thotë se kanë marr dritë të gjelbër për Vettingun: Nga sot Kosova fillon një epokë të re

Kosovë
Reforma në sistemin gjyqësor, Kurti paralajmëron fillimin e Vettingut dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Reforma në sistemin gjyqësor, Kurti paralajmëron fillimin e Vettingut dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Drejtësi
Vettingu në drejtësi përmes ndryshimeve kushtetuese, në mars opinioni i Komisonit të Venecias për këtë proces

Vettingu në drejtësi përmes ndryshimeve kushtetuese, në mars opinioni i Komisonit të Venecias për këtë proces

Drejtësi
Kuvendi i Shqipërisë voton sot ndryshimet kushtetuese për zgjatjen e afateve të Vettingut

Kuvendi i Shqipërisë voton sot ndryshimet kushtetuese për zgjatjen e afateve të Vettingut

Shqipëri
Varhelyi për procesin e vettingut: Nuk ka nevojë për reformim të thellë të sistemit të drejtësisë

Varhelyi për procesin e vettingut: Nuk ka nevojë për reformim të thellë të sistemit të drejtësisë

Kosovë
A ka skepticizëm për Vetting në sistemin e drejtësisë në Kosovë?

A ka skepticizëm për Vetting në sistemin e drejtësisë në Kosovë?

Drejtësi
Haxhiu: Jam e shqetësuar me bojkotin që institucionet e drejtësisë po i bëjnë Vettingut

Haxhiu: Jam e shqetësuar me bojkotin që institucionet e drejtësisë po i bëjnë Vettingut

Drejtësi
KGJK paralajmëron ankesë në Kushtetuese për Vettingun

KGJK paralajmëron ankesë në Kushtetuese për Vettingun

Drejtësi
Zogaj për Vettingun në drejtësi: Kushtetuta nuk e lejon as të diskutohet për gjyqësorin

Zogaj për Vettingun në drejtësi: Kushtetuta nuk e lejon as të diskutohet për gjyqësorin

Drejtësi
Kurti e quan të domosdoshëm Vettingun: Kemi nevojë për prokurorë të drejtë e gjykatës efikasë

Kurti e quan të domosdoshëm Vettingun: Kemi nevojë për prokurorë të drejtë e gjykatës efikasë

Drejtësi
KGJK kundër procesit të Vettingut me ndryshime kushtetuese, nuk dërgon përfaqësues në grupin punues të MD-së

KGJK kundër procesit të Vettingut me ndryshime kushtetuese, nuk dërgon përfaqësues në grupin punues të MD-së

Drejtësi
Abdixhiku: Nuk do të pranojmë një sistem Vettingu pa koordinim të plotë me BE-në dhe SHBA-të

Abdixhiku: Nuk do të pranojmë një sistem Vettingu pa koordinim të plotë me BE-në dhe SHBA-të

Politikë