LAJMI I FUNDIT:

Vetmia

81 Artikuj

Një qytet suedez ka gjetur një plan për të mposhtur vetminë

Një qytet suedez ka gjetur një plan për të mposhtur vetminë

Interesante
Vetmia shpallet shqetësim global për shëndetin publik, më e rrezikshme se pirja e 15 cigareve në ditë

Vetmia shpallet shqetësim global për shëndetin publik, më e rrezikshme se pirja e 15 cigareve në ditë

Psikologji
Vetmia të sëmur, por a shkakton edhe Parkinsonin?

Vetmia të sëmur, por a shkakton edhe Parkinsonin?

Këshilla mjekësore
Hidhini jashtë që tani: Këto pesë bimë tërheqin pikëllim dhe ndjenja vetmie në shtëpi

Hidhini jashtë që tani: Këto pesë bimë tërheqin pikëllim dhe ndjenja vetmie në shtëpi

Lule
Si mund t’iu ndihmojë vetmia të nxisni mendimet pozitive

Si mund t’iu ndihmojë vetmia të nxisni mendimet pozitive

Psikologji
Frikësimet më të zakonshme që na mbajnë mbërthyer

Frikësimet më të zakonshme që na mbajnë mbërthyer

Psikologji
Njerëzit e vetmuar bëjnë dush më të gjatë: Ekspertët dhanë shpjegime interesante për këtë fenomen

Njerëzit e vetmuar bëjnë dush më të gjatë: Ekspertët dhanë shpjegime interesante për këtë fenomen

Psikologji
Të mungon dikush? Si ta përballoni ndjesinë e vetmisë

Të mungon dikush? Si ta përballoni ndjesinë e vetmisë

Psikologji
Sjelljet negative që ju bëjnë mirë

Sjelljet negative që ju bëjnë mirë

Psikologji
Vetmia: Pse ekspertët e quajnë atë një kërcënim për shëndetin publik?

Vetmia: Pse ekspertët e quajnë atë një kërcënim për shëndetin publik?

Këshilla Lifestyle
Kur është çasti për t’u ndarë

Kur është çasti për t’u ndarë

Këshilla dhe arsye
E vërteton edhe shkenca: Më mirë vet sesa me njeriun e gabuar

E vërteton edhe shkenca: Më mirë vet sesa me njeriun e gabuar

Në çift
Në rritje ‘epidemia e vetmisë’ te femrat, mposhteni atë

Në rritje ‘epidemia e vetmisë’ te femrat, mposhteni atë

Psikologji
Njerëzit e mençur kanë nevojë për vetmi…

Njerëzit e mençur kanë nevojë për vetmi…

Lifestyle
Shkencëtarët kanë gjetur shkaqet gjenetike të vetmisë

Shkencëtarët kanë gjetur shkaqet gjenetike të vetmisë

Shëndetësi Lajme
E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

Shëndetësi Lajme
Si ndikojnë në shëndetin tonë trishtimi, zemërimi dhe vetmia?

Si ndikojnë në shëndetin tonë trishtimi, zemërimi dhe vetmia?

Të tjera
Ndjenja e vetmisë dhe palumturisë ju plak më shpejt se duhani, paralajmëron studimi

Ndjenja e vetmisë dhe palumturisë ju plak më shpejt se duhani, paralajmëron studimi

Shëndetësi Lajme
Kush është motivues më i fortë sesa frika dhe vetmia?

Kush është motivues më i fortë sesa frika dhe vetmia?

Të tjera
Vetëbesimi dhe optimizmi ndihmojnë në kapërcimin e pengesave të jetës

Vetëbesimi dhe optimizmi ndihmojnë në kapërcimin e pengesave të jetës

Lifestyle
Pse burrat ikin nga gratë e mira

Pse burrat ikin nga gratë e mira

Lifestyle
E vërteta brutale për femrat e vetmuara

E vërteta brutale për femrat e vetmuara

Psikoprofil
Disa shenja që tregojnë se mund të vuani nga vetmia kronike

Disa shenja që tregojnë se mund të vuani nga vetmia kronike

Lifestyle
Vetminë e zgjedhim, për të qenë të vetmuar jemi të detyruar

Vetminë e zgjedhim, për të qenë të vetmuar jemi të detyruar

Shëndetësi Lajme