LAJMI I FUNDIT:

Vesel Krasniqi

63 Artikuj

Murati: Prokuroria Speciale nuk e ka mision luftimin e krimit, por mbrojtjen e “kastës së vjetër kriminale”

Murati: Prokuroria Speciale nuk e ka mision luftimin e krimit, por mbrojtjen e “kastës së vjetër kriminale”

Kosovë
Fëmijët që shpëtuan nga aksidenti në Podujevë, janë jashtë rrezikut për jetë

Fëmijët që shpëtuan nga aksidenti në Podujevë, janë jashtë rrezikut për jetë

Kosovë
Ish-ministri i Tregtisë: Me rezerva shtetërore Kosova është më se keqi në rajon – nga Ukraina kemi importuar më së shumti grurë

Ish-ministri i Tregtisë: Me rezerva shtetërore Kosova është më se keqi në rajon – nga Ukraina kemi importuar më së shumti grurë

Ekonomi
Kompanitë eksportuese në Kosovë në pritje të fondit prej 5 milionë eurosh

Kompanitë eksportuese në Kosovë në pritje të fondit prej 5 milionë eurosh

Biznes
Qeveria e Kosovës miraton ndryshimet në Ligjin për Zonat Ekonomike

Qeveria e Kosovës miraton ndryshimet në Ligjin për Zonat Ekonomike

Të Tjera
​Krasniqi: Pandemia COVID-19 pati ndikim të madh për bizneset dhe ekonominë e Kosovës

​Krasniqi: Pandemia COVID-19 pati ndikim të madh për bizneset dhe ekonominë e Kosovës

Biznes
Krasniqi: Do t’i mbështesim 80 për qind të bizneseve të prekura nga pandemia

Krasniqi: Do t’i mbështesim 80 për qind të bizneseve të prekura nga pandemia

Biznes
Kosova dhe Serbia përplasen në takimin virtual të CEFTA-s

Kosova dhe Serbia përplasen në takimin virtual të CEFTA-s

Kosovë
Krasniqi: Zona Ekonomike e Vitisë gjeneron vende të reja të punës dhe zhvillim ekonomik në Anamoravë

Krasniqi: Zona Ekonomike e Vitisë gjeneron vende të reja të punës dhe zhvillim ekonomik në Anamoravë

Të Tjera
Krasniqi: Qumështarët do të subvencionohen me 25% të vlerës së produkteve që kanë në stoqe

Krasniqi: Qumështarët do të subvencionohen me 25% të vlerës së produkteve që kanë në stoqe

Të Tjera
Mbahet takimi joformal i Këshillit të Stabilizim-Asociimit ndërmjet BE-së dhe Kosovës

Mbahet takimi joformal i Këshillit të Stabilizim-Asociimit ndërmjet BE-së dhe Kosovës

Kosovë
Sekretari i MTI-së mohon se ka kërcënuar ministrin Krasniqi: E gjitha është inskenim, nivel i ultë i një ministri

Sekretari i MTI-së mohon se ka kërcënuar ministrin Krasniqi: E gjitha është inskenim, nivel i ultë i një ministri

Kosovë
Kërcënohet ministri i MTI-së Vesel Krasniqi

Kërcënohet ministri i MTI-së Vesel Krasniqi

Kosovë
Mini-Shengeni për eliminimin e barrierave të CEFTA-s

Mini-Shengeni për eliminimin e barrierave të CEFTA-s

Biznes
OAK kërkon nga Qeveria të merren parasysh kërkesat e bizneseve për tejkalimin të vështirësive të shkaktuara nga pandemia

OAK kërkon nga Qeveria të merren parasysh kërkesat e bizneseve për tejkalimin të vështirësive të shkaktuara nga pandemia

Të Tjera
Zona Ekonomike në Vushtrri, brenda vitit pritet të jetë e gatshme për biznese

Zona Ekonomike në Vushtrri, brenda vitit pritet të jetë e gatshme për biznese

Biznes
Qeveria synon ta rigjenerojë ekonominë e goditur nga pandemia COVID-19

Qeveria synon ta rigjenerojë ekonominë e goditur nga pandemia COVID-19

Biznes
​Veseli: MTI ka angazhuar inspektorat të veçantë për inspektimin e makinerisë

​Veseli: MTI ka angazhuar inspektorat të veçantë për inspektimin e makinerisë

Të Tjera
Krasniqi: Serbia po e shkel marrëveshjen e CEFTA-së dhe MSA-së

Krasniqi: Serbia po e shkel marrëveshjen e CEFTA-së dhe MSA-së

Biznes
Tre ministra raportojnë në komisionet parlamentare

Tre ministra raportojnë në komisionet parlamentare

Kosovë
​Ministria e Tregtisë lëshon në përdorim bazën e të dhënave për tregtinë në shërbime

​Ministria e Tregtisë lëshon në përdorim bazën e të dhënave për tregtinë në shërbime

Të Tjera
Ligji për Investime Strategjike në plotësim-ndryshim, paralajmërohen përfitime për bizneset

Ligji për Investime Strategjike në plotësim-ndryshim, paralajmërohen përfitime për bizneset

Biznes
Krasniqi kërkon nga CEFTA që të hiqet emërtimi UNMIK-Kosovo

Krasniqi kërkon nga CEFTA që të hiqet emërtimi UNMIK-Kosovo

Kosovë
Hoti për largimin e Krasniqit nga mbledhja: Rendin e ditës e caktoj unë

Hoti për largimin e Krasniqit nga mbledhja: Rendin e ditës e caktoj unë

Kosovë