LAJMI I FUNDIT:
Vera Ora

Vera Ora

156 Artikuj

Info

Vera Sahatçiu – Ora është psikiatre e njohur, e cila ka punuar në NHS (Shërbimi i Shëndetit Kombëtar në Mbretërinë e Bashkuar).

Ajo është njëherësh nëna e këngëtares shqiptare me famë botërore, Rita Ora.

Nëna e Rita Orës fiton betejën me një sëmundje të rëndë (Foto)

Nëna e Rita Orës fiton betejën me një sëmundje të rëndë (Foto)

Yjet
Nëna e Rita Orës ka një mesazh të fuqishëm për të bijën (Foto)

Nëna e Rita Orës ka një mesazh të fuqishëm për të bijën (Foto)

Yjet
Nëna e Rita Orës mahnit me linjat trupore (Foto)

Nëna e Rita Orës mahnit me linjat trupore (Foto)

Yjet
Fotografi e rrallë nga fëmijëria e Rita Orës, atëherë kur e ëma ishte stiliste e saj, dhe e vishte njësoj si motrën (Foto)

Fotografi e rrallë nga fëmijëria e Rita Orës, atëherë kur e ëma ishte stiliste e saj, dhe e vishte njësoj si motrën (Foto)

Yjet
Nëna e Rita Orës ka ruajtur diçka tradicionale për të bijat e saj (Foto)

Nëna e Rita Orës ka ruajtur diçka tradicionale për të bijat e saj (Foto)

Yjet
Cila më e bukur, vajzat apo nëna? Vera Sahtaçiu lë mbresa në mes të Elenës dhe Ritës (Foto)

Cila më e bukur, vajzat apo nëna? Vera Sahtaçiu lë mbresa në mes të Elenës dhe Ritës (Foto)

Yjet
Sikur të ishin dy motra: Rita Ora me nënën (Foto)

Sikur të ishin dy motra: Rita Ora me nënën (Foto)

Yjet
Darka tradicionale shqiptare e Rita Orës (Foto)

Darka tradicionale shqiptare e Rita Orës (Foto)

Yjet
Zhvishet nëna e Rita Orës, shikoni sa e bukur duket në bikini (Foto)

Zhvishet nëna e Rita Orës, shikoni sa e bukur duket në bikini (Foto)

Yjet
Prindërit e Rita Orës kënaqen në Dokufest (Foto)

Prindërit e Rita Orës kënaqen në Dokufest (Foto)

Yjet
Nëna e Ritës reagon ndaj intervistës së Dorotea Sahatçiut

Nëna e Ritës reagon ndaj intervistës së Dorotea Sahatçiut

Yjet
Rita me nënën duken si shoqe (Foto)

Rita me nënën duken si shoqe (Foto)

Yjet