LAJMI I FUNDIT:

Vendet e Punës

45 Artikuj

Muharremaj: Zona Industriale krijon 600 vende të reja të punës në Suharekë

Muharremaj: Zona Industriale krijon 600 vende të reja të punës në Suharekë

Të Tjera
Më pak vende pune në Gjermani

Më pak vende pune në Gjermani

Të Tjera
Vetëm këtë vit 22 persona kanë humbur jetën në vendin e punës

Vetëm këtë vit 22 persona kanë humbur jetën në vendin e punës

Të Tjera
Paralajmërohet investim në Vushtrri, pritet të hapen 150 vende pune

Paralajmërohet investim në Vushtrri, pritet të hapen 150 vende pune

Të Tjera
Papunësia në Kosovë mbetet në nivel të lartë

Papunësia në Kosovë mbetet në nivel të lartë

Të Tjera
Punëtorët e larguar nga KEDS-i tentojnë të kthehen në vendet e punës

Punëtorët e larguar nga KEDS-i tentojnë të kthehen në vendet e punës

Të Tjera
Në hall për të gjetur punëtorë

Në hall për të gjetur punëtorë

Të Tjera
20 punëtorë rrezikojnë të mbesin pa punë

20 punëtorë rrezikojnë të mbesin pa punë

Të Tjera
Ekonomia e Shqipërisë gjeneron vende të reja pune, kryeson bujqësia

Ekonomia e Shqipërisë gjeneron vende të reja pune, kryeson bujqësia

Shqipëri
Robotët do të kryejnë 52% të detyrave në vende të punës deri më 2025

Robotët do të kryejnë 52% të detyrave në vende të punës deri më 2025

Të Tjera
Bujqësia e Kosovës mundësi për hapjen e vendeve të punës

Bujqësia e Kosovës mundësi për hapjen e vendeve të punës

Bujqësi
Kosova prin në rajon me vende të reja të punës

Kosova prin në rajon me vende të reja të punës

Të Tjera
Gjermania shënon numër rekord të vendeve të lira të punës

Gjermania shënon numër rekord të vendeve të lira të punës

Ekonomi
Mbahet tryeza “Vendet e punës dhe pengesat për krijim të punësimit në Kosovë”

Mbahet tryeza “Vendet e punës dhe pengesat për krijim të punësimit në Kosovë”

Të Tjera
Teknologjia nuk do t’i shkatërrojë vendet e punës, por do t’i ndryshojë ato

Teknologjia nuk do t’i shkatërrojë vendet e punës, por do t’i ndryshojë ato

Të Tjera
Mbi 23 mijë vende të lira pune për zanat në Zvicër

Mbi 23 mijë vende të lira pune për zanat në Zvicër

Të Tjera
Vendet e punës që rrezikohen nga robotët

Vendet e punës që rrezikohen nga robotët

Të Tjera
Nga diaspora vende pune, jo para (Video)

Nga diaspora vende pune, jo para (Video)

Biznes
Për një muaj në SHBA hapen 235 mijë vende pune

Për një muaj në SHBA hapen 235 mijë vende pune

Të Tjera
Bizneset e emigrantëve krijojnë vende të reja pune në Gjermani

Bizneset e emigrantëve krijojnë vende të reja pune në Gjermani

Biznes
MSA-ja, gjenerim apo shkurtim i vendeve të punës

MSA-ja, gjenerim apo shkurtim i vendeve të punës

Të Tjera