LAJMI I FUNDIT:

Vende pune

66 Artikuj

Murati: Mbi 7 mijë vende pune janë shtuar në sektorin e prodhimit

Murati: Mbi 7 mijë vende pune janë shtuar në sektorin e prodhimit

Të Tjera
Parashihet të hapen së paku 300 vende pune, ministrja Hajdari nënshkruan marrëveshje për projektin strategjik

Parashihet të hapen së paku 300 vende pune, ministrja Hajdari nënshkruan marrëveshje për projektin strategjik

Të Tjera
BE-ja dëshiron të thjeshtojë lejet e punës për punëtorët e kualifikuar

BE-ja dëshiron të thjeshtojë lejet e punës për punëtorët e kualifikuar

Botë
Punësimi në Kosovë – vende të reja pune apo regjistrim i punëtorëve të vjetër?

Punësimi në Kosovë – vende të reja pune apo regjistrim i punëtorëve të vjetër?

Të Tjera
Gjermanisë i mungon fuqia punëtore, ministri i Ekonomisë: Jemi të hapur për 300 mijë vende të reja pune

Gjermanisë i mungon fuqia punëtore, ministri i Ekonomisë: Jemi të hapur për 300 mijë vende të reja pune

Botë
Edhe japonezët ‘lodhën’, Panasonic pritet të ofroj punë me 4 ditë në javë

Edhe japonezët ‘lodhën’, Panasonic pritet të ofroj punë me 4 ditë në javë

Botë
Nga sot me certifikatë të vaksinimit në vendet e punës në Shqipëri

Nga sot me certifikatë të vaksinimit në vendet e punës në Shqipëri

Shqipëri
Gjermania po përballet me mungesë të fuqisë punëtore, vendi në kërkim të tyre jashtë vendeve të BE-së

Gjermania po përballet me mungesë të fuqisë punëtore, vendi në kërkim të tyre jashtë vendeve të BE-së

Botë
Kur pandemia COVID-19 e shndërron pasionin në biznes

Kur pandemia COVID-19 e shndërron pasionin në biznes

Biznes
Në Portugali, tani me ligj i ndalohet shefit ta telefonojë punëtorin jashtë orarit të punës

Në Portugali, tani me ligj i ndalohet shefit ta telefonojë punëtorin jashtë orarit të punës

Botë
Shefi i Google: Tre ditë pune në zyrë dhe dy në shtëpi janë një ‘ekuilibër’ midis bashkëpunimit personal dhe pushimit

Shefi i Google: Tre ditë pune në zyrë dhe dy në shtëpi janë një ‘ekuilibër’ midis bashkëpunimit personal dhe pushimit

Botë
Belgjika shqyrton reduktimin e ditëve të punës

Belgjika shqyrton reduktimin e ditëve të punës

Botë
15 vendet e botës që punojnë më së shumti orë në vit

15 vendet e botës që punojnë më së shumti orë në vit

Botë
Katër ditë pune – Skocia shkurton javën për të rritur produktivitetin e punëtorëve

Katër ditë pune – Skocia shkurton javën për të rritur produktivitetin e punëtorëve

Botë
Telegrafi Jobs i hapur për TY që kërkon punë!

Telegrafi Jobs i hapur për TY që kërkon punë!

Biznes
Zvicra me fuqinë punëtore më të aftë në botë

Zvicra me fuqinë punëtore më të aftë në botë

Botë
Java e punës me 4 ditë në Islandë po konsiderohet ‘një sukses i jashtëzakonshëm’

Java e punës me 4 ditë në Islandë po konsiderohet ‘një sukses i jashtëzakonshëm’

Botë
Çfarë është iniciativa ‘Unë jam Hannah’ që përshkruan përvojat e punës në universitetet gjermane?

Çfarë është iniciativa ‘Unë jam Hannah’ që përshkruan përvojat e punës në universitetet gjermane?

Botë
BE: Shqetësuese numri i madh i aksidenteve fatale në vendet e punës në Kosovë

BE: Shqetësuese numri i madh i aksidenteve fatale në vendet e punës në Kosovë

Të Tjera
Aplikoni në pozitat e lira të punës në ‘Telegrafi Jobs’

Aplikoni në pozitat e lira të punës në ‘Telegrafi Jobs’

Biznes
Shqipëria po zbrazet nga të rinjtë, tregu i punës zëvendësohet nga pensionistët

Shqipëria po zbrazet nga të rinjtë, tregu i punës zëvendësohet nga pensionistët

Të Tjera
Haradinaj: Mbi 57 mijë vende pune më pak gjatë muajit prill

Haradinaj: Mbi 57 mijë vende pune më pak gjatë muajit prill

Të Tjera
Protestojnë mbi 150 qytetarë para minierës së Trepçës, kërkohet të respektohet konkursi për punë i 2019-së

Protestojnë mbi 150 qytetarë para minierës së Trepçës, kërkohet të respektohet konkursi për punë i 2019-së

Të Tjera
Google refuzon punën nga distanca

Google refuzon punën nga distanca

Botë