LAJMI I FUNDIT:

Vëllezërit Gërvalla

11 Artikuj

Meta përkujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Tre flakadanë që nuk shuhen kurrë

Meta përkujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Tre flakadanë që nuk shuhen kurrë

Kosovë
Përkujtohen vëllezërit Gërvalla – në një video nëna Ajshe flet për Haradinajn kur e kishte vizituar varrin e Jusufit atë kohë

Përkujtohen vëllezërit Gërvalla – në një video nëna Ajshe flet për Haradinajn kur e kishte vizituar varrin e Jusufit atë kohë

Kosovë
Osmani dhe Kurti bënë homazhe tek varret e vëllezërve Gërvalla

Osmani dhe Kurti bënë homazhe tek varret e vëllezërve Gërvalla

Kosovë
Bëhen 38 vite nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

Bëhen 38 vite nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

Kosovë
Thaçi: Vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës ishte goditje për lëvizjen çlirimtare

Thaçi: Vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës ishte goditje për lëvizjen çlirimtare

Kosovë
Haradinaj: Vizioni i vëllezërve Gërvalla e Kadri Zekës frymëzim i lirisë

Haradinaj: Vizioni i vëllezërve Gërvalla e Kadri Zekës frymëzim i lirisë

Kosovë
Bëhen 37 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

Bëhen 37 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

Kosovë
Thaçi: Janari, muaj i heroizmit dhe lavdisë për Kosovën

Thaçi: Janari, muaj i heroizmit dhe lavdisë për Kosovën

Kosovë
Bëhen 36 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

Bëhen 36 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

Kosovë
Vepra e vëllezërve Gërvalla, pjesë e rëndësishme e historisë së re të Kosovës

Vepra e vëllezërve Gërvalla, pjesë e rëndësishme e historisë së re të Kosovës

Sociale
Kompleksi i vëllezërve Gërvalla bëhet shtëpi muze

Kompleksi i vëllezërve Gërvalla bëhet shtëpi muze

Kosovë