LAJMI I FUNDIT:

Vdekjet në Punë

12 Artikuj

18 vdekje për shtatë muaj në vendin e punës, KMDLNJ: Ndërtimtaria – sektori që po rrezikon më së shumti jetën e punëtorëve

18 vdekje për shtatë muaj në vendin e punës, KMDLNJ: Ndërtimtaria – sektori që po rrezikon më së shumti jetën e punëtorëve

Të Tjera
Rritet numri i punëtorëve që humbën jetën në vendin e punës

Rritet numri i punëtorëve që humbën jetën në vendin e punës

Të Tjera
Sfidat e punëtorëve dhe roli i inspektoratit të punës

Sfidat e punëtorëve dhe roli i inspektoratit të punës

Të Tjera
Ibrahimi: Për më pak se nëntë muaj, 17 të vdekur në vendet e punës (Video)

Ibrahimi: Për më pak se nëntë muaj, 17 të vdekur në vendet e punës (Video)

Lulzim Ahmeti
Për pesë vjet 90 të vdekur në vendin e punës

Për pesë vjet 90 të vdekur në vendin e punës

Kosovë
Konfirmohet se i vdekuri është punëtor i Aeroportit të Prishtinës

Konfirmohet se i vdekuri është punëtor i Aeroportit të Prishtinës

Të Tjera
Humb jetën në vendin e punës

Humb jetën në vendin e punës

Të Tjera
Reçica: Do të shtojmë kontrollin për shtimin e vdekjeve në vend të punës

Reçica: Do të shtojmë kontrollin për shtimin e vdekjeve në vend të punës

Të Tjera
Shtohet numri i vdekjeve dhe lëndimeve në vendin e punës

Shtohet numri i vdekjeve dhe lëndimeve në vendin e punës

Të Tjera
Katër të vdekur në vendin e punës vetëm brenda tre muajve

Katër të vdekur në vendin e punës vetëm brenda tre muajve

Të Tjera
61 punëtorë të vdekur në vendet e punës

61 punëtorë të vdekur në vendet e punës

Të Tjera
Në 2015 kanë vdekur 9 punëtorë në vendin e punës

Në 2015 kanë vdekur 9 punëtorë në vendin e punës

Të Tjera