LAJMI I FUNDIT:

Vasfije Krasniqi Goodman

93 Artikuj

Vasfije Krasniqi merr mbështetje nga kryeministri kanadez, Justin Trudeau

Vasfije Krasniqi merr mbështetje nga kryeministri kanadez, Justin Trudeau

Kosovë
Vasfije Krasniqi: Unë zgjodha të flas, s’do të vuajmë më në heshtje

Vasfije Krasniqi: Unë zgjodha të flas, s’do të vuajmë më në heshtje

Kosovë
Vasfije Krasniqi-Goodman: Zëri im do të jehoj gjithandej për të vërtetën e madhe

Vasfije Krasniqi-Goodman: Zëri im do të jehoj gjithandej për të vërtetën e madhe

Kosovë
Çitaku: Vasfije, na fal!

Çitaku: Vasfije, na fal!

Kosovë
Vasfije Krasniqi për foton e Brovinës: Pavarësisht se ku ka ndodhur, dhuna seksuale është e dënueshme

Vasfije Krasniqi për foton e Brovinës: Pavarësisht se ku ka ndodhur, dhuna seksuale është e dënueshme

Kosovë
Vasfije Krasniqi Goodman, fituese e çmimit Kim Bok-Dong për paqe

Vasfije Krasniqi Goodman, fituese e çmimit Kim Bok-Dong për paqe

Kosovë
Limaj: Nuk ka zhvillim më pozitiv se sa dëshmia e Vasfije Krasniqit në Kongresin Amerikan

Limaj: Nuk ka zhvillim më pozitiv se sa dëshmia e Vasfije Krasniqit në Kongresin Amerikan

Kosovë
Shqiptarët protestojnë para Ambasadës serbe në Uashington, kërkojnë drejtësi për krimet e luftës në Kosovë (Video)

Shqiptarët protestojnë para Ambasadës serbe në Uashington, kërkojnë drejtësi për krimet e luftës në Kosovë (Video)

Kosovë
Çitaku: Kur foli Vasfija, në sallën e Kongresit Amerikan zotëroi heshtja dhe lotët

Çitaku: Kur foli Vasfija, në sallën e Kongresit Amerikan zotëroi heshtja dhe lotët

Kosovë
Vasfije Krasniqi-Godman me lot në sy para Kongresit Amerikan rrëfen tmerrin e përdhunimit

Vasfije Krasniqi-Godman me lot në sy para Kongresit Amerikan rrëfen tmerrin e përdhunimit

Kosovë
Ish-presidentja Jahjaga sot do të flas para Kongresit Amerikan për krimet e luftës në Kosovë

Ish-presidentja Jahjaga sot do të flas para Kongresit Amerikan për krimet e luftës në Kosovë

Kosovë
Pas iniciativës së Veselit, SHBA reagon e para për krimet e Serbisë në Kosovë

Pas iniciativës së Veselit, SHBA reagon e para për krimet e Serbisë në Kosovë

Kosovë
Para Komitetit amerikan, Vasfije Krasniqi do të flasë edhe në një konferencë të rëndësishme

Para Komitetit amerikan, Vasfije Krasniqi do të flasë edhe në një konferencë të rëndësishme

Kosovë
Ish-presidentja Jahjaga do të dëshmoj para Kongresit Amerikan për krimet e luftës në Kosovë

Ish-presidentja Jahjaga do të dëshmoj para Kongresit Amerikan për krimet e luftës në Kosovë

Kosovë
Kurti takohet me Vasfije Krasniqi Goodman

Kurti takohet me Vasfije Krasniqi Goodman

Kosovë
Viktima e dhunës seksuale formon shoqatë për të kërkuar drejtësi për krimet e serbëve

Viktima e dhunës seksuale formon shoqatë për të kërkuar drejtësi për krimet e serbëve

Kosovë
Vasfije Krasniqi-Goodman viziton vendin ku u dhunua seksualisht nga forcat serbe: Më 1999 mu shuan ëndërrat e fëmijërisë

Vasfije Krasniqi-Goodman viziton vendin ku u dhunua seksualisht nga forcat serbe: Më 1999 mu shuan ëndërrat e fëmijërisë

Kosovë
Vasfije Krasniqi sot viziton vendin ku u dhunua seksualisht para 20 vitesh

Vasfije Krasniqi sot viziton vendin ku u dhunua seksualisht para 20 vitesh

Kosovë
Mogherini u ofron mbështetje të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

Mogherini u ofron mbështetje të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

Kosovë
Vasfije Krasniqi: Vajza dhe gra të Kosovës, ngriteni zërin dhe kërkoni drejtësi

Vasfije Krasniqi: Vajza dhe gra të Kosovës, ngriteni zërin dhe kërkoni drejtësi

Kosovë
Vasfije Krasniqi Goodman: Duhet të flasim për dhunën që të marrim drejtësi (Video)

Vasfije Krasniqi Goodman: Duhet të flasim për dhunën që të marrim drejtësi (Video)

Kosovë
Problemet e dokumentimit të dhunës seksuale gjatë luftës, refuzohen 97 aplikacione

Problemet e dokumentimit të dhunës seksuale gjatë luftës, refuzohen 97 aplikacione

Kosovë
“Unë e përdhunuara”, promovohet libri për viktimat e dhunës seksuale në luftën e Kosovës (Video)

“Unë e përdhunuara”, promovohet libri për viktimat e dhunës seksuale në luftën e Kosovës (Video)

Kosovë
Feride Rushiti në Hagë, flet për dhunën seksuale gjatë luftës në Kosovë

Feride Rushiti në Hagë, flet për dhunën seksuale gjatë luftës në Kosovë

Kosovë